Nick15 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Nick-ul tau: nick15 Descrierea bugului: nu merge /speedo , il cumpar de la 24/7, il activez, si nu mi-l arata.Am incercat si cu /fuel on/off si relog si tot nu merge. ScreenShot(s): http://img.b-zone.ro/images/49799781393155488720.png http://img.b-zone.ro/images/66109727331772683944.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKERR Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Asa am patit si eu si a 2-a zi am dat /speedo sa vad daca imi merge si scria "You Don't Have A Speedometer" -__- Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyTalent Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 UPDATE 21.06.2010: * v3.7 * - S-a mutat tot ce era in San Fierro in Las Venturas si Los Santos (spawn factiuni, masini, case, bizz-uri, benzinarii etc.); - Car Ownership system: poti sa-ti cumperi o masina personala din locuri special amenajate (comenzi: /buycar, /sellcar, /sellcarto, /lock, /park, /locatecar, /towcar, /carcolor - toate aceste comenzi le gasiti pe server tastand /carhelp); - S-a adaugat un bizz nou: LV General Bank; - Au fost scoase masinile de la case + comenzile /fixcar, /carupgrade, /resethousecars si /edithousecar; - Jizzy Club si Strip Club in LV, intrarea e gratis; - Interiorul la HQ Stracci schimbat; - Daca esti blocat intr-o masina (ai ramas fara benzina sau nu vrei sa inchiriezi masina in care ai urcat) nu mai e necesar sa scrii /exit ci doar sa apesi enter; - Daca ai activat /speedo si /fuel apar amandoua, una sub alta; - Problema cu banii din mana care dispar atunci cand primesti crash s-a rezolvat; - Jobul Car Dealer a fost scos deoarece multi abuzau prin comanda /callcar; - Nu mai primiti kick daca faceti drive-by ci va aparea un warning adminilor iar ei vor decide daca primiti avertisment, kick sau warn pentru a nu mai avea probleme cu fake killerii; - De la /sellgun au fost scoase florile; - Langa spawn-ul National Guard aveti acces la comanda /heal (viata+armura); - Rezolvat bugul la ceasul de la taxi; - Rezolvate buguri care au aparut pe parcurs; Ceva de genu unde am notat cu rosu?Cred ca s-a rezolvat... sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1pEr Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 OFF : Donz ceea ce ai postat tu nu are nici o legatura cu problema lui Nick15 , el spune ca nu ii merge deloc /speedo , iar in postul lui RazR scrie ca /fuel si /speedo pot fi folosite in acelasi timp ON : Probabil este un bug care a aparut dupa ce sa bagat noul mod EDIT : Am cerut Warn UP pt Donz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Donz postul tau n`are nici o relevanta cu problema,primesti +10 % warn,nu e prima data cand te bagi aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Mie imi merge numai ca dupa ce ies de pe server trebuie sa il cumpar iar.Vroiam sa fac topic nou,dar nu cred ca e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiTZa55 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Incearca sa scoti /fuel cand folosesti /speedo... Trebuie sa ai Fuel Info pe OFF mi se pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS MiTzA Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Eu aceeasi problema , dar daca dau si /fuel si /speedo , nu mai imi merge nimic si deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Si eu am aceeasi problema... Cumpar dau /fuel...apara ca e off ,intru in masina dau /speedo afara ca e on si nu merge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.