Jump to content

[BUG] /speedo

Nick15

Recommended Posts

UPDATE 21.06.2010:

* v3.7 *

- S-a mutat tot ce era in San Fierro in Las Venturas si Los Santos (spawn factiuni, masini, case, bizz-uri, benzinarii etc.);

- Car Ownership system: poti sa-ti cumperi o masina personala din locuri special amenajate (comenzi: /buycar, /sellcar, /sellcarto, /lock, /park, /locatecar, /towcar, /carcolor - toate aceste comenzi le gasiti pe server tastand /carhelp);

- S-a adaugat un bizz nou: LV General Bank;

- Au fost scoase masinile de la case + comenzile /fixcar, /carupgrade, /resethousecars si /edithousecar;

- Jizzy Club si Strip Club in LV, intrarea e gratis;

- Interiorul la HQ Stracci schimbat;

- Daca esti blocat intr-o masina (ai ramas fara benzina sau nu vrei sa inchiriezi masina in care ai urcat) nu mai e necesar sa scrii /exit ci doar sa apesi enter;

- Daca ai activat /speedo si /fuel apar amandoua, una sub alta;

- Problema cu banii din mana care dispar atunci cand primesti crash s-a rezolvat;

- Jobul Car Dealer a fost scos deoarece multi abuzau prin comanda /callcar;

- Nu mai primiti kick daca faceti drive-by ci va aparea un warning adminilor iar ei vor decide daca primiti avertisment, kick sau warn pentru a nu mai avea probleme cu fake killerii;

- De la /sellgun au fost scoase florile;

- Langa spawn-ul National Guard aveti acces la comanda /heal (viata+armura);

- Rezolvat bugul la ceasul de la taxi;

- Rezolvate buguri care au aparut pe parcurs;

Ceva de genu unde am notat cu rosu?Cred ca s-a rezolvat... sau nu?

OFF : Donz ceea ce ai postat tu nu are nici o legatura cu problema lui Nick15 , el spune ca nu ii merge deloc /speedo , iar in postul lui RazR scrie ca /fuel si /speedo pot fi folosite in acelasi timp

ON : Probabil este un bug care a aparut dupa ce sa bagat noul mod

EDIT : Am cerut Warn UP pt Donz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.