Wonder Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Bine ca tie "toate iti place", dar observ ca nu ai experienta necesara / nu vrei sa comentezi aspectele unei lucrari, adica lumina/umbre, compozitie, colorstica, flow, depth, aranjare, adjustments, text, etc. Nu ma ajuta cu nimic comentariile de genul "Bravo, sunt frumoase, gg, tine-o tot asa, vai ce tari sunt, ce smechere sunt", intelegi? Ai grija la Limba Romana. Nu iau Designer pentru ca am facut o greseala ireparabila, nici nu-mi doresc Designer inapoi, intelegi? Alte comentarii, va rog? E cineva aici in stare sa-mi ofere detalii despre fiecare aspect pe care l-am precizat mai sus, sau cer prea mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ok Ok .. scuze inteleg tot La prima imagine imi place acel neon verde , poza nr 6 arata excelent adica imi place cai asa luminos arata bine .. celelate imi plac culorile iar ultima cu craniul imi place cum ai reusit sa fac focul .. asa un fel mai inchis Continua asa ! Acum e bine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Nu, nu e prea bine, dar de la tine e de ajuns. Astept pareri de la "cei mai buni" de la sectiunea Photoshop de pe B-Zone Community, Designeri, ne-Designeri, daca va pricepeti, comentati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ok Ok .. scuze inteleg tot La prima imagine imi place acel neon verde , poza nr 6 arata excelent adica imi place cai asa luminos arata bine .. celelate imi plac culorile iar ultima cu craniul imi place cum ai reusit sa fac focul .. asa un fel mai inchis Continua asa ! Acum e bine ? Frate mai invata limba romana.. Tu vrei sa iti zica asta despre light/depht/flow..etc.(nici nu stie ce sunt alea ) On: La prima nu imi place ca acolo in partea de jos renderul e taiat. A2-a: Depht okey,Flow destul de bun,dar ma cam deranjeaza pata aia galbena A3-a:Nu prea inteleg genul asta de lucrari asa ca nu comentez A4-a:E cam intunecata fata renderului A5-a:No comment. A6-a:Ma deranjeaza pata mov de la farul din stanga in rest e chiar foarte frumoasa A7-a:Motion Bluru este chiar foarte frumos,dar mergea fara text. A8-a:Cam LQ fata lu ala si gatul pe acolo in rest e ok imi place xD A9-a:Punctele alea nu prea isi au rostul de la C4D-uri in rest mi se pre ok A10-a:Border urat in rest NO COMMENT! Stiu ca nu sunt mare bunatate in PS,dar decat Spamm-ul lui Zhoom xD.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Penultima poza,fiecare "umbra" din acelea are cate un c4d?Daca da,incearca sa tragi de cel din stanga mai in jos putin,acopera mana si arata cam aiurea... A patra este cam intunecata,mai deschide-o la culoare pe fata persoanei si pe langa,ca nu prea se intelege.Acum nu ma injura,incerc sa iti spun si eu ceva,si eu folosesc photoshop,si sunt foarte nab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Eusebio .. taci ca esti varza asa ca nu mai comenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Eusebio .. taci ca esti varza asa ca nu mai comenta . Scuza-ma bunule,nu am vrut sa ma pun cu tine ai dreptate esti prea bun in PS si ai dreptul sa imi spui ca sunt varza atata timp cat esti mai bun ca mine Sorry B0$$ nu am vrut sa te jignesc,auzi mai bine fa o cerere de designer ca tu esti prea bun Hai gata ca nu vreau sa fac spamm sa ma cert cu toti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Ia liniste, ZhooM, tu esti prea incepator, asa ca abtine-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Ce inteteresante sunt. GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Sunt foarte frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 Ce mult m-ati ajutat. Halal zona de Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Ce mult m-ati ajutat. Halal zona de Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Melc frezat, cu ce dracu tot dai ? Un efect de ceata si culoare ramasa in urma, acel smudge (din cate vad) cam strica imaginea...Faci abuz de ele, Melcule Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Nu sunt eu un bun in photoshop,insa incerc sa-ti comentez o parte din lucrari cu stil si cu noante de somn. Imi place integrarea la toate, render si text. Ai un + de la mine,stii sa le combini As vrea sa vad mai multe manipu.lari din partea ta,cred ca o sa te descurci foarte bine la ele. Ador lucrarile in stilul "excess smudge", referindu-ma la Prince of Persia si alte cateva. C4D-urile le combini okei, insa la cea cu Naruto cred ca arata mai bine fara c4d. In mare parte stii sa lucrezi in photoshop. Daca apreciezi comentariul meu ok,daca nu,imi poti da un + pentru ca am incercat. Noapte buna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Melc frezat, cu ce dracu tot dai ? Un efect de ceata si culoare ramasa in urma, acel smudge (din cate vad) cam strica imaginea...Faci abuz de ele, Melcule Nu e smudge, newb. Se numeste Motion Blur, il folosesc pentru depth si integrare Uneori cam mult, recunosc Multumesc Havoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 o.O Melc frezat,buna asta Imi place lucrarea cu Halo Si luminile de la Broscutza aia rosie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyLiCi0uS1 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Foarte bine realizate .. Tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts