Jump to content

Smith Portfolio

Wonder
 Share

Recommended Posts

Ai grija la flow, de multe ori nu il respecti. Nu mai face lucrari overcontrasted, majoritatea sunt asa fiindca folosesti mult color dodge. Si cand dai smudge incearca sa stergi in intregime smudge`ul de pe focal. Bafta pe viitor!

Eu pe color dodge nu setez nimic :| Doar eventual un c4d sau un light texture, si nu prea le folosesc. Cred ca este din cauza gradient-urilor pe care le folosesc. O sa am grija. :) Mersi de sfat.

Mda, multumesc de sfat. Am citit o gramada de tutoriale, dar voi mai citi :-J Apropo, pentru cei ce nu stiu, sunt tot SmitHson, doar ca mi'am facut alt cont, am primit suspend 5 zile pe celalat, motiv: Spam :| Marog, neimportant. O sa revin cu creatii. Nu ma las :D Edited by SmitHson2

Best thing :X :

59575824412579786511.png

Acele plus-uri si acele straluciri de pe plus-uri sunt facute de la 0 de mine, folosind Adobe Ilustrator (pentru plus-urile in 3D). All rights reserved B-)

As vrea ca acesta sa fie si un cadou pentru cRiStaL, stiu ca iti place muzica :X

Stiu ca imaginea pare putin cam luminata in centru, dar asa este stock-ul :) Este o poza facuta seara cu blitz :)

Pareri? :X
Edited by SmitHson

New creations:

41330442198444926083.png

13503905701395599677.png

63522444291090488656.png

86353733198178110059.png

S-ul este facut de mine, dupa un tutorial. Stiu ca poate l.ati mai vazut, dar nu e R.I.P. Cei ce nu sunteti convinsi, va trimit PSD. :)

Astept pareri!
Edited by SmitHson

New, pur si simplu ador ideea lui cRiStaL :)) Nu ziceti ca sunt plagiator/copiator, etc :-J E doar o idee pe care o exersez, la fel ca celelalte :) Practice makes better.

63854997040651613956.png

Astept pareri :) No hate! >:D<<'> :*

@AndyFnK, iti trebuie 100 de post-uri pentru o cerere :P
Edited by SmitHson

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.