Nokiaa Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Nu-mi merge b-zone,si nu e de la windowsScreenshot (în caz că este necesar):Video* Alte precizări:Nimic, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tvarsky Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 @, in unele retele nu merge serverul pentru ca e blocat externul din cauza unui atac DDOS... Spunea omega ca probabil va reveni intr-o perioada nedeterminata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokiaa Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 @, in unele retele nu merge serverul pentru ca e blocat externul din cauza unui atac DDOS... Spunea omega ca probabil va reveni intr-o perioada nedeterminata. @K O N G ViP si ce as putea face?chiar nimic ?Am 2 routere,unu de la norbert,si unu de la orange,chiar nimic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tvarsky Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 @K O N G ViP si ce as putea face?chiar nimic ?Am 2 routere,unu de la norbert,si unu de la orange,chiar nimic ? Momentan nu prea ai ce face doar sa astepti... Este un frustrat care tot incearca sa floodeze serverul si de aia nu merge in unele retele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Salut, , Mai întâi de toate, mor după accentul tău. De unde ești? Ardeal? Pe acolo? (nu fac mișto) Da, trebuie să așteptăm până se plictisește terminatul acela social care ne floodează. Dacă ai un rooter de la RDS ar fi ideal, deoarece cu RDS-ul nu este problemă. Cel puțin eu, de când sunt probleme cu hostul, eu nu am niciodată probleme cu conectarea pe server. Probabil nu îmi vei lua sfatul în considerare deoarece sunt homosexual (așa fac majoritatea), dar ia în considerare și sfatului unuia care cunoaște acest domeniu de câțiva ani de zile. Da, plătești mai mult, dar nu ai niciodată probleme. În 8 ani de când am abonamentul la RDS, nu mi-a picat niciodată internetul și nici probleme cu floodul sau altele nu am avut, cei de la RDS blocând conectările externe la PC-ul tău. Cum ar veni, dacă vei vrea să faci un server LAN vreodată, nu poți, dar sunt alte 1000 de avantaje care îți sunt oferite. Dacă ai nevoie și de alte informații, te aștept cu un PM sau reply. O seară bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Vezi https://www.facebook.com/bzonero/posts/1085059158178717 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.