Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

JusT4FuN ;x cr3ations

just4fun2
 Share

Recommended Posts

1. Nu mai face smudge incercuri, incearca diagonale sau linii orizontale/verticale. Arata mult mai bine ;)

2. Incearca sa integrezi cumva renderul, nu.l posta pur si simplu acolo

3. Textul lasa.l pe mai tarziu, acum invata sa faci smudge bine si sa integrezi renderul. Citeste tutoriale pentru asta

Sper sa tii cont de sfaturile mele. Bafta si astept noi creatii!

smitH.

poi binishor pentru inceput .. deci

- smudge fal in laterale nu asa ca se vede urat

-textul fal cat m-ai aproape de render , si cu cliping mask numai pune tot felu de efecte

Succes in continuare

-pai in primul rand numai face textul animation pe o semnatura

- incearca sa faci cu, culorii calde sa dea un alt aspect , nu doar alb negru gri

- incearca m-ai multe rendere stock

- incearca anime + smudge ( dami pm cu id si iti trim eu setarile de smudge daca vrei )

SUcces in continuare

Cred ca acetasa a iesit un pic mai bine.Va rog la asta sa va dati cu parerea cat mai multi.Mi-e mi se pare ca a iesit ceva frumos.Nu conteza parerea mea ci a voastra.61173623337641438923.jpg

P.S:Va rog sa nu fiti prea duri cu mine :D . Multumesc!

Edited by just4fun2

Cea cu ingerul mi se pare buna.Am sa comentez despre cea cu masina.Incearca sa nu mai faci textul asa de mare,stiu ca asa iti vine sa faci la inceput,dar strica la ochi si strici focalul sigului (masina in cazul tau).Incearca sa cresti brightnes si sa dai un select+sharpen (pe masina,o selectezi toata) si apoi dai select inverse si bagi un gausian blur sa aduci focalul asupra masinii.Incearca sa faci siguri colorate la inceput si nu grele.Nu uita de smudge sa integrezi renderul in BG.Sper ca ti-am fost de folos cu aceste sfaturi :D

Am mai creat doua semnaturi.Sper sa va placa.

Imaginea 1:94779919175179987131.jpg

Imaginea 2:51295594468167657585.jpg

Va rog frumos dativa cu parerea si spunetimi ce am gresit.Multumesc!

Edited by just4fun2

Deocamdata incearca sa lasi textul deoparte. Lucrarea e bunicica ai un mic flow si depth acolo insa mai lucreaza si mai incearca si altceva nu numai B&W!

A doua lucrare are foarte multe greseli, nu are rost sa comentez.

Bafta pe viitor!

Edited by AlexGFX

AlexGFX eu stiu sa fac semnaturi alb negru ca sa imi iese reusite.Dar cu culori mai deschise nu ma pricep.Nu stiu unde sa gasesc tutoriale cu ele.

Edited by just4fun2

e mai ok decat la inceput , descarcati ,,gradient map ,, de pe net cum ti-am zis si pe mess si incepe sa le dai viatza , culori calde , pentru ca asa alb negru e prea ....textul fal cum ti-am zis cu cliping mask... SUcces

Am mai facut 2 imagini.Sper sa va placa:

Imaginea 1: 96518220377413363297.jpg

Imaginea 2: 16168845048320185560.jpg

Imaginea 3: 69227070595858199846.jpg

P.S:La prima imagine vreau sa mentionez ca am fost eventual ajutat.Si inca ceva,va rog spunetimi si mie un site unde sunt tutoriale,ca sam ai aflu si eu ceva nou :D

Edited by just4fun2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.