Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

JusT4FuN ;x cr3ations

just4fun2
 Share

Recommended Posts

ti-am mai spus de 10 ori sterge efectele de pe render, efectele dale pe opacity mai mic

exact ce a spus si NightFury fff neclara nu se intelege nimic

In primul rand, ce cauta smudge pe text? :-? E destul de ok restul, dar FARA SMUDGE PE TEXT! Nu da bine. Mai ales ca textul e realizat bine

In al doilea rand, sa nu te mai prind ca dai stroke albastru :| Mereu negru la stroke, sau border, dar la fel, negru ONLY. In rest e bine. Incearca sa mai citesti cateva tutoriale despre integrare + depth + flow.

Bafta in continuare!

Edited by SmitHson

Simth... e facut cu clyping mask.Nu am dat de loc cu smudge cu el.Si la border chiar am gresit ai dreptate.Voi incerca sa nu repet greseala :D

Am schimbat borderul cu ai zis ca se potriveste.

Img:23963113731270670061.jpg

Edited by just4fun2

akum arata mai bine . Dar totusi iti sugerez sa urmezi niste tutoriale . pe b-zone sunt multe tutoriale care te-ar putea ajuta ;) Bafta in continoare .Have fun

Cum mi-ati recomandat sa citesc cateva tutoriale si sa le incerc asa si am facut.Si mi-a venit ideea sa le postez sa va dati cu parerea :D

Img 1: 75074486573119322600.jpg

Img 2: 48259046419532097442.jpg

Va astept cu critici si pareri cat mai sincere!

prima ti-a iesit mai bine, la a 2a nu inteleg ce ai vrut sa faci u acolo , textul ala nu are nici cea mai mica legatura , este foarte departe de render , neintegrat, ti-am zis sa il faci apoape si sa faci cliping mask pana vezi u ca se potriveste, iar brushurile acelea rosi,albastre si galbene nu se potrivesc deloc nu le vad rostul.

Chiar si mi-e mi se pare urat a doua semnatura.Am facuto la repezeala.Am sa incerc sa o refac.Am sa revin cu edit cu imaginea.

EDIT Later:Am revenit cu imaginea

Img: 75233676587602482681.jpg

Edited by just4fun2

Nu prea lucrezi la bground, adica in primul rand uitete sa mearga(potriveasca) bg-ul cu renderul (personajul) incearca sa aibe culori care merg impreuna ca de ex. nu poti pune un bleo cu un verde deschis, si in al doilea rand incearca ca text-ul sa il asezi mereu intr-un loc cat mai gol, sau mai potrivit sa nu bata' prea tare la ochi text-ul, oricum pentru inceput e foarte bine, acceseaza site-uri de tutoriale :-J, sunt ogramada doar chef sa ai sa faci :)

Nu prea le am in accest domeniu dar esti Ok ..esti genu' de persoana precum Kat Van D ..ce-a ce face tatuaje la L.A. ink ..in general numai portrete si tatuaje alb negru si le baga efecte frumoase..cred ca esti un "fan" :D

Am m-ai adugat inca 2 semnaturi si un avatar.Sper sa va placa.

1. 73444175249156773326.jpg

2. 64562738108108940806.jpg

3. 57522910624664527196.jpg

Astept cat mai multe critici si pareri cat mai sincere.Multumesc pentru intelegere.

Edited by just4fun2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.