Jump to content

Întrebare IP.

Madalin AM

Recommended Posts

Nu poti sa-l faci singur, trebuie sa-i suni pe cei de la UPC si sa le ceri asta, ei iti vor spune exact cum trebuie sa procedezi. Nu stiu daca accepta sa-ti schimbe acest aspect sau daca o sa-ti ceara ceva bani, la RDS din cate stiu nu costa nimic si se face asa cum ti-am spus, sunandu-i, deci poti incerca si cu cei de la UPC.

Nu poti sa-l faci singur, trebuie sa-i suni pe cei de la UPC si sa le ceri asta, ei iti vor spune exact cum trebuie sa procedezi. Nu stiu daca accepta sa-ti schimbe acest aspect sau daca o sa-ti ceara ceva bani, la RDS din cate stiu nu costa nimic si se face asa cum ti-am spus, sunandu-i, deci poti incerca si cu cei de la UPC.

Mersi de răspuns, o să iau legătura cu ei. O să primești +-urile curând.

depinde pentru ce il foloseşti :

»pentru web (gasesti un program special pe net care iti modifica locatia prin IP )

»jocuri (ii mai complicat , iti trebuie un router )

- Il setezi pe el cu IP-urile date de provider ,activezi DHCP si iti va da automat IP-uri cind deschizi orice computer legat de el.

mie mi-au taiat netu' si a trebuit sa sun la ei sa-mi aloce o alta adresa IP.

BAM , te alegi cu alta adresa ip :))

depinde pentru ce il foloseşti :

»pentru web (gasesti un program special pe net care iti modifica locatia prin IP )

»jocuri (ii mai complicat , iti trebuie un router )

- Il setezi pe el cu IP-urile date de provider ,activezi DHCP si iti va da automat IP-uri cind deschizi orice computer legat de el.

mie mi-au taiat netu' si a trebuit sa sun la ei sa-mi aloce o alta adresa IP.

BAM , te alegi cu alta adresa ip :))

Am router, cum setez tot ce zici tu acolo? Explică pas cu pas.

intri in setari cu nume si parola (admin & 1234 ) scrie pe router :)

Sa zicem ca router-ul conectat de tine.are IP-ul intern 192.168.1.1.

Daca ai DHCP-ul activat pe router, toate conexiunile la router vor fi facute pe raza 192.168.1.2-255.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.