Madalin AM Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cum fac dintr-un IP STATIC un IP DINAMIC? Sunt abonat la UPC. Screenshot (în caz că este necesar): Nu e. Alte precizări: Ofer +20, nu vreau programe sau alte chestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Nu poti sa-l faci singur, trebuie sa-i suni pe cei de la UPC si sa le ceri asta, ei iti vor spune exact cum trebuie sa procedezi. Nu stiu daca accepta sa-ti schimbe acest aspect sau daca o sa-ti ceara ceva bani, la RDS din cate stiu nu costa nimic si se face asa cum ti-am spus, sunandu-i, deci poti incerca si cu cei de la UPC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 Nu poti sa-l faci singur, trebuie sa-i suni pe cei de la UPC si sa le ceri asta, ei iti vor spune exact cum trebuie sa procedezi. Nu stiu daca accepta sa-ti schimbe acest aspect sau daca o sa-ti ceara ceva bani, la RDS din cate stiu nu costa nimic si se face asa cum ti-am spus, sunandu-i, deci poti incerca si cu cei de la UPC.Mersi de răspuns, o să iau legătura cu ei. O să primești +-urile curând. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 depinde pentru ce il foloseşti : »pentru web (gasesti un program special pe net care iti modifica locatia prin IP ) »jocuri (ii mai complicat , iti trebuie un router ) - Il setezi pe el cu IP-urile date de provider ,activezi DHCP si iti va da automat IP-uri cind deschizi orice computer legat de el. mie mi-au taiat netu' si a trebuit sa sun la ei sa-mi aloce o alta adresa IP. BAM , te alegi cu alta adresa ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 depinde pentru ce il foloseşti : »pentru web (gasesti un program special pe net care iti modifica locatia prin IP ) »jocuri (ii mai complicat , iti trebuie un router ) - Il setezi pe el cu IP-urile date de provider ,activezi DHCP si iti va da automat IP-uri cind deschizi orice computer legat de el. mie mi-au taiat netu' si a trebuit sa sun la ei sa-mi aloce o alta adresa IP. BAM , te alegi cu alta adresa ip Am router, cum setez tot ce zici tu acolo? Explică pas cu pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 intri in setari cu nume si parola (admin & 1234 ) scrie pe router Sa zicem ca router-ul conectat de tine.are IP-ul intern 192.168.1.1. Daca ai DHCP-ul activat pe router, toate conexiunile la router vor fi facute pe raza 192.168.1.2-255. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALex Beleaua69 ZEW Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Nu poti sa-l faci singur.Poti vorbi cu cei de la UPC sa ti-l schimbe.Eu nu sunt la UPC si nu stiu exact, exact cum este ..Dar cred ca asa trebuie sa procedezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEZ Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Si eu tot sunt abonat de la UPC cu modem si am IP Static. Singur nu poti sa-l setezi de acasa, tu trebuie sa iei legatura cu UPC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted October 16, 2015 Author Share Posted October 16, 2015 Am vorbit cu ăia de la UPC și cică toți abonații fizici au ip dinamic, am dat rr la router și nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviuxl Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Trb să iei legătură cu cei de la UPC și ei îți vor explică ce trb să faci mai departe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted October 17, 2015 Author Share Posted October 17, 2015 Trb să iei legătură cu cei de la UPC și ei îți vor explică ce trb să faci mai departe...O să îi sun să văd ce pot face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.