Sparros ToV Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Nick: Sparros Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): putere,forta, skill Text: Sparros National Guard Dimensiuni: La alegere Alte precizari: Sa faceti ceva frumos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blep Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Fara bump 48h. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparros ToV Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 (edited) Auzi, in loc sa inchizi topicuri pe motive banale ce ai zice daca ti-ai face treaba de designer propriu-zisa? Topicul era deschis de 3 zile in momentul in care am dat bump. Si chiar nu vad de ce v-ar deranja un bump frate, adica totusi... @@Blep Blop sper ca ai inteles mesajul. Si inca ceva, arata-mi tu unde scrie ca n-am voie bump. Schimb tema deoarece am inteles ca nu aveti ce dizvolta de la putere skill si ce am mai scris eu pe acolo. Rog sa faceti un logo cu niste girofaruri pe care sa scrie sus sparros si jos national guard. Sper sa nu primesc t/c, e in avantajul vostru! Edited October 20, 2015 by AT Sparros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Fără bump 48h Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts