Jump to content

BMX STREET MONTAGE | Marian Gabriel

NEDE
 Share

Recommended Posts

Guess who's back ♥

Titlul clipului: BMX STREET MONTAGE | Marian Gabriel
Gen: Street Montage
Data: Finalizat pe 16/10/2015
Scurta prezentare: BMX
Link:

Ajuta-ne cu: Like, Share, subscribe!

Rider b-zonist: @C R A C K

Edited by Gabbi

Si ce cauta gunoiu asta aici ? De ce te dai mare ? Ce treaba are samp-ul cu BMX-ul tau ?

Dragul meu involuat in materie de creier. Daca tu crezi ca sectiunea asta e doar pentru jocul unde iti petreci tu viata, te inseli. P.S: Daca erai atent, aflai pentru cultura ta generala care nu exista ca nu-s eu, sa ai o seara buna.

P.S: Daca te pun, tu nici in picioare nu poti a merge.

Edited by Gabbi

Si ce cauta gunoiu asta aici ? De ce te dai mare ? Ce treaba are samp-ul cu BMX-ul tau ?

Cu asta chiar exagerezi, nu-nțeleg de ce te legi de om pentru că vine cu ceva nou.

Felicitări lui Marian pentru skill și lui Gabi pentru edit!

Frumos, chiar daca nu are legatura cu samp-ul, e ceva de calitate si merge :)

Ala cu BMW care facea cerculetw a fost primit cu ceva mai mare caldura, hai sa fim asa si cu acesta :)

Frumos, chiar daca nu are legatura cu samp-ul, e ceva de calitate si merge :)

Ala cu BMW care facea cerculetw a fost primit cu ceva mai mare caldura, hai sa fim asa si cu acesta :)

Da, multumesc.

Sunt mai multe clipuri din real life din cate stiu, ideea e ca aici se posteaza clipurile membrilor B-Zone. Nu am facut reclama comunitatii, asta e un lucru care mi-ar putea aduce stergerea topicului, dar din cate stiu n-au fost cazuri pana acum :D

Te-am pwpat, madox :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.