Jump to content

Tepari si saraci!

ROBBEN ToV

Recommended Posts

Am facut acest topic pentru a vedea cat sunt unii de saraci pe acest server!

AVETI GRIJA CU CINE FACETI AFACERI!

AlexanDeW este un gabor sarac de tot...

Ne-am inteles sa facem schimb de Infernus-uri si sa ii dau 50k diferenta pentru ca al meu are 102k km si a lui aproape 140k km. Am fost de acord sa ii dau intai transfer 50k, pentru ca m-am gandit ca ii gabor, om de incredere si ca o sa se tina de cuvant. Dupa ce i-am dat transfer si m-a tinut 30 de minute degeaba (statea AFK), a revenit si a plecat ca si cum nu am vorbit nimic!

I58GpRz.jpgDPUSpaN.jpgZxkZKjb.jpgqqp9Lyq.jpgstzmgSr.jpgDACA ATI PATIT SI VOI ASA CEVA SI AVETI DOVEZI, POSTATI AICI SA STIM DE CINE SA NE FERIM.

Cea mai eficienta metoda (si singura) prin care poti face astfel de afaceri este urmatoarea:

Tu ai Infernus si eu am Bullet, insa Bulletul meu e mai smecher ca Infernusul tau pentru ca esti nab si-ti place sa vezi numere mari in dreapta.

Eu pun Bulletul (pe care cer, sa zic, 1.75) iar tu pui Infernusul (1.6) + un Premier (0.15).

Simple as that.

Nu zic ca nu am gresit, dar vreau sa va arat ce fel de oameni sunt unii! Si credeti-ma ca daca mi-ar fi cerut 50k, i-as fi dat, dar ii un mare 0!

95% din oamenii din viata de zi cu zi sunt asa, pe viitor nu-ti mai pune increderea in nimeni. Mai ales intr-un joc.

95% din oamenii din viata de zi cu zi sunt asa, pe viitor nu-ti mai pune increderea in nimeni. Mai ales intr-un joc.

Ai perfecta dreptate, dar are lvl 44 si este in PD, cred ca jumatate din membrii PD ii cunosc si sunt oameni excelemti, nu ma asteptam...

Cat va mai mananca si pe voi..eu am luat la tepe de m-am saturat. Si in tepele mele nu era vorba de 50k amarati, era vorba de 5kk, 15kk, 20kk etc, daca pt atata caz faci topic pe forum e clar ce viitor stralucit o sa ai pe server. Cauta-ma in game si iti dau eu 50k, cat despre afaceri, exista /trade. Nu ii iau apararea lu milogu' ala, tu esti ala fraier ca nu stii ce e un hidden si ce este un /trade. Bafta

Cat va mai mananca si pe voi..eu am luat la tepe de m-am saturat. Si in tepele mele nu era vorba de 50k amarati, era vorba de 5kk, 15kk, 20kk etc, daca pt atata caz faci topic pe forum e clar ce viitor stralucit o sa ai pe server. Cauta-ma in game si iti dau eu 50k, cat despre afaceri, exista /trade. Nu ii iau apararea lu milogu' ala, tu esti ala fraier ca nu stii ce e un hidden si ce este un /trade. Bafta

Stai linistit ca nu ma uit la 50k si repet a mia oara

VREAU DOAR SA VEDETI CE FEL DE OM ESTE!

Este vina ta...

Acum adminii numai raspund pentru chestii dastea, asa am inteles eu de pe server.

Despre ce admini vorbesti? Adminii raspund strict de ce ii pasa, nici mai mult nici mai putin.

Cea mai eficienta metoda (si singura) prin care poti face astfel de afaceri este urmatoarea:

Tu ai Infernus si eu am Bullet, insa Bulletul meu e mai smecher ca Infernusul tau pentru ca esti nab si-ti place sa vezi numere mari in dreapta.

Eu pun Bulletul (pe care cer, sa zic, 1.75) iar tu pui Infernusul (1.6) + un Premier (0.15).

Simple as that.

Nu te-a întrebat nimeni, nimic.

@@Ghost77, Stiu, a fost frumos din partea mea sa invat nabii cum sa nu-si mai ia o teapa fara sa imi spuna nimeni s-o fac. Pacat ca in zilele noastre copii nu mai stiu definitia respectului sau macar a recunostintei.

Nu stiu care ii mai nab si eu cred ca nu stiti citii sau nu faceti legatura intre cuvinte.

AM FACUT ACEST TOPIC SA ITI ARATAT CE RAHATI TINETI IN PD. Sper ca intelegi

Sfat de la mine, să nu ai niciodată încredere prea mare în oameni, în necunoscuți nici să nu te gândești că poți avea.

Este o metodă foarte simplă prin care poți scoate banii naivilor din cont, ce mai contează că ești gabor? Și eu sunt gabor și aș face la fel, doar că aici intervine și obrazul.

Cauta-ma saracule in game (bwiNNN) si iti dau 500.000$ sa numai plangi atat dupa aia 50.000$. Offf Doaaamne ce copii sunteti bai nu-mi vine sa cred. Vai de capu' vostru ala sec care nu gandeste. Si eu cand o sa iau teapa cu 2.000$ o sa fac un topic asa .. de plictiseala si sa ma aflu in treaba. Daca nu sti comenzile sau regulamentul jocului du-te-n .... mea si vezi ce scrie. Tu mare afacerist, crezi ca o sa-i faca ceva lu' ala? Nu. Ai 2 la viata si te-ai apucat de SA:MP sa faci posturi sau sa incerci sa faci posturi ca mna .. atat de duce capu'.

@TheDarkKnight Copile suferi rau de tot ar trebui sa iesi afara sa iei o gura de aer si apoi sa te culci pentru cateva ore, si sa revi la realitate. Bun daca iti mai aduci aminte de mine sau de contul meu vechi ai sa iti dai seama singur dece ti-am cerut 50k inainte prin transfer acum pot sa spun ca suntem chit , dar in momentul de fata vad ca sa arunci cuvinte urate , jignesti oameni este foarte usor , si mai si ameninti sau te dai smardoi ca sa vezi ca nu sunt nesimtit am sa iti inapoiez suma ta pretioasa de bani , zici ca pentru 50kk ma bucur eu? invata sa respecti mai intai , nu se stie cu cine te intalnesti in viata sa de ce oameni dai dar problema este alta de care nu am sa mai aduc vorba drept urmare eu zic sa termini cu aceasta 'PUBLICITATE' prin care vrei sa te face cunoscut pe server , pentru ca nu cred ca am dat teapa la nici un palyer de pe server si toti care ma cunosc stiu ce fel de persoana sunt si ca ma joc de placere acest joc nu sa imi fac avere sau un viitor asa ca as dori sa termini cu toate prostiile astea ca nu isi au rostul O SEARA FAINA !

@TheDarkKnight Copile suferi rau de tot ar trebui sa iesi afara sa iei o gura de aer si apoi sa te culci pentru cateva ore, si sa revi la realitate. Bun daca iti mai aduci aminte de mine sau de contul meu vechi ai sa iti dai seama singur dece ti-am cerut 50k inainte prin transfer acum pot sa spun ca suntem chit , dar in momentul de fata vad ca sa arunci cuvinte urate , jignesti oameni este foarte usor , si mai si ameninti sau te dai smardoi ca sa vezi ca nu sunt nesimtit am sa iti inapoiez suma ta pretioasa de bani , zici ca pentru 50kk ma bucur eu? invata sa respecti mai intai , nu se stie cu cine te intalnesti in viata sa de ce oameni dai dar problema este alta de care nu am sa mai aduc vorba drept urmare eu zic sa termini cu aceasta 'PUBLICITATE' prin care vrei sa te face cunoscut pe server , pentru ca nu cred ca am dat teapa la nici un palyer de pe server si toti care ma cunosc stiu ce fel de persoana sunt si ca ma joc de placere acest joc nu sa imi fac avere sau un viitor asa ca as dori sa termini cu toate prostiile astea ca nu isi au rostul O SEARA FAINA !

Se simte SARMANU'.

''Daca iti amintesti cine sunt" egal cu "Am vazut o masina rosie, ai vazut-o si tu?"

De unde sa visez cine esti=]]]

Se simte SARMANU'.

''Daca iti amintesti cine sunt" egal cu "Am vazut o masina rosie, ai vazut-o si tu?"

De unde sa visez cine esti=]]]

Pai mai baiatule eu ma simt , ca sunt ok dar tu ca numai sa injuri sti aici se face diferenta intre SARMANI si oameni respectuosi. Deci tu esti zero barat in fata mea imi este si mila de tine , atat sti doar sa injuri , este bine si cald in spatele PC-ului dar nu toata viata ai sa stai acolo trebuie sa mai si muncesti asa ca BAFTA , ai o prajitura de la mine + 50k ca vad ca iti este foarte foame si din acest motiv ai si facut acest topic ca sa te bagi in seama , sa iti face un nume de VICTIMA, am terminat aceasta discutie cu tine maine o sa iti dau inapoi bani sa ai bani sa intri in 24/7 si pizza! ATAT!

Nu e nevoie de astfel de topicuri. Daca nu esti in stare sa folosesti comanda /trade, nu ne priveste pe noi si nici pe restul jucatorilor. Nu mai deschide astfel de topicuri, ca aduc cearta.

Topic closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.