Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

nabz0r nWo

Member
 • Content Count

  1253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Extraordinary

About nabz0r nWo

 • Rank
  Not the hero they deserve, but the hero they need.
 • Birthday 07/21/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  nabz0r

Recent Profile Visitors

8011 profile views
 1. nabz0r nWo

  Display Name: nabz0r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aici Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Aici Text: Imperiul Dimensiuni: Esential ar fi sa se lucreze doar in acel chenar insa daca acest lucru nu este posibil va rog sa incercati pe cat de mult puteti sa respectati formatul pentru ca imaginea sa arate cat mai bine dupa ce o voi redimensiona Alte precizări: Poza oferita a fost creata de mine iar desi aceasta ilustreaza destul de bine ce aveam in cap, nu arata foarte profesional. As dori ca lucrarea voastra sa fie cat mai aproape de original (sa fie pastrati stalpii, cladirea, harpa, corabia - eventual ar putea fi ilustrate intr-un stil mai minimalist) insa voi trata fiecare lucrare cu o minte deschisa. Puteti vedea aceasta cerere ca pe o provocare / oportunitate de a demonstra cat sunteti de talentati, sunt constient ca nu va fi o munca usoara. Daca sunteti pasionati de photoshop si va ganditi la a face o cariera (sau freelancing) din asta, aveti un website sau pur si simplu doriti sa va faceti numele cunoscut, va invit sa va si semnati pe lucrare. Putem discuta detalii in privat, multumesc!
 2. nabz0r nWo

  Display Name: nabz0r Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/94694-cerere-nabz0r-semnatura-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Freestyle Tema (În caz că nu există o imagine): Abundenta, filantropie, prosperitate, impunere, respect, putere, brand Text: The Empire Dimensiuni: La alegerea voastra Alte precizări: Veti primi credit oriunde voi folosi acest logo (rog sa mentionati ce nume / website doriti sa fie mentionat)
 3. lol, te-ai apucat de rap?

  1. nabz0r nWo

   nabz0r nWo

   Am scris mult prin liceu si am zis sa incep sa si cant ce scriu. O fac din cand in cand, mai mult pentru mine deoarece nu-mi prea mai place muzica pe care o scoate lumea in ultimul timp..asa am si eu ce sa mai ascult

 4. nabz0r nWo

  Mersi de oferta dar n-am ce face cu euro pe clienti.. Intre timp opskins si-a facut magia iar acum am banii blocati in paypal.. Topic closed por favor.
 5. nabz0r nWo

  Numele produsului: Skinuri pe CS:GO. Model: AWP Elite Build Stattrak (FN) sau orice alt skin in valoare de ~50$ la alegere (cs.money) Starea produsului: Putin zgariat da' e ok. Detalii despre produs: Ce detalii...e AWP, daca stii sa tragi e blana, daca nu aia e. Preţ: 160 ron Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Bani reali. Metoda de plată: Cash Contact: PM Imagini: Google it. Alte precizări: Portofelu'mi plange de singuratate pana la primu' salariu, am nevoie de bani de droguri si tigari, rog seriozitate. Edit: Doar Bucuresti, n-am incredere nici in fratemeu.
 6. nabz0r nWo

  AWP Elite Build Stattrak (FN) (51$~) la 160 RON sau alt skin de 50$~ la alegere. Asta daca esti din Bucuresti, daca nu /cancel.
 7. 'Getting too old for this shit'...so fuccing accurate, felicitari celui cu ideea pentru nume :))

  1. Show previous comments  1 more
  2. Nero Son of Sparda
  3. DooMasteR

   DooMasteR

   Ce? Ce nume?

    

  4. nabz0r nWo

   nabz0r nWo

   au bagat nebunii achievements, asta-i la 4 ani (cred) pe server :))

 8. La multi ani bro!

 9. La mulți ani, nab!

 10. ez bac ez life

  1. Teo nWo

   Teo nWo

   esti boss, bafta

 11. You know why motherfuckers lose to me? Because they come in and think about losing. I'll never think about losing, I'll always think about winning.

 12. Salutare colegi, sper sa ne intelegem bine spre excelent. Felicitari cui a dat [/attack], a reusit sa prinda VDT
 13. Nick: nabz0r Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/jllXP Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Spor la corectat
 14. nabz0r nWo

  Nick: druGro Level: 41(?) Rank: 1 Vechime: Cateva zile De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Nu am cum sa vin la toate warurile si nu doresc sa ocup un loc aiurea.. Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ? : E ok, caterinca, organizare Alte precizari?: Multa bafta la cucerirea cat mai multor turfuri!
 15. Nick: nabz0r Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/9p2Ph Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire Droguri Alte precizari: Drogurile schimba tot
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.