radiKal Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Persoana cu ID-ul a.bzone se da drept Alin.Amasttid si cica vinde conturi: B-zone.Admin .Amasttid: conturi pe b-zone sau daca ai probleme cu contul sau orice nelamurire buzz me Tudor: da tu cine esti ? B-zone.Admin .Amasttid: salut B-zone.Admin .Amasttid: sunt alin Tudor: da Tudor: sigur Tudor: Tudor: alin nu vinde conturi B-zone.Admin .Amasttid: ok crezi ce vrei tu! B-zone.Admin .Amasttid: crezi ca noi facem bani pe nicovala B-zone.Admin .Amasttid: servarul trenuie intretinut Tudor: pe ce data esti nascut ? B-zone.Admin .Amasttid: 12/06/1992 Tudor: nu B-zone.Admin .Amasttid: multumit? Tudor: care e numele tau adevarat ? B-zone.Admin .Amasttid: maest alin Tudor: B-zone.Admin .Amasttid: alexandru Tudor: Born Aug-6-1992 Tudor: verifica buletinu B-zone.Admin .Amasttid: nu e m aasa Tudor: asa ai scris tu la profil B-zone.Admin .Amasttid: e 12 06 1992 B-zone.Admin .Amasttid: e gresit am scris la zi tot luna Tudor: aaa Tudor: atunci modifica Tudor: acum B-zone.Admin .Amasttid: servarul va reveni cat mai repede posibil!! B-zone.Admin .Amasttid: o sa tin cont de asata Tudor: da ce are serverul ? Tudor: B-zone.Admin .Amasttid: avem o problema in GM Tudor: nu esti nici pe aproape Tudor: B-zone.Admin .Amasttid: si se rez cv buguri B-zone.Admin .Amasttid: ba da tu le sty pe toate ma mai dute daici Tudor: stiu ca nu esti alin B-zone.Admin .Amasttid: daca nu crezi mai dute in plm si lasama Tudor: ma stiu ca nu esti alin...zi cine esti Tudor: si gata B-zone.Admin .Amasttid: pleca ma si lasama Tudor: usor ma nu trebuie sa te agiti asa Tudor: doar ca pe b-zone este interzisa comercializarea de conturi Tudor: sa zicem ca aveti nevoie de bani B-zone.Admin .Amasttid: stresuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tudor: dar hostul e gratis Tudor: auzi....ca esti sau nu alin nu ma intereseaza Tudor: vreau si eu un cont minim lvl 15 Tudor: nu ma intereseaza bani B-zone.Admin .Amasttid: ok asa spune Tudor: cam cat ma costa ? B-zone.Admin .Amasttid: 5 euro Tudor: si cum imi garantezi ca imi primesc contul ? Tudor: B-zone.Admin .Amasttid: imi dai 2/3 inainte si restu dupa parola si cont Tudor: aha,dar mai bine ne intalnim in samp cand se face serverul sa vad ca are level tot B-zone.Admin .Amasttid: poi tocmai daia iti dau sa platesti dupa B-zone.Admin .Amasttid: sa intri sa vz tot B-zone.Admin .Amasttid: level bani B-zone.Admin .Amasttid: si tot ce vrei Tudor: ok Tudor: hai ca iti dau acuma PM pe forum cu codul cartelei ok ? B-zone.Admin .Amasttid: poi ce retea? Tudor: sau nu primesti prin sms ? Tudor: orange Tudor: e bine ? B-zone.Admin .Amasttid: nu transfer Tudor: iti dau codul cartelei B-zone.Admin .Amasttid: reincarcabile?? Tudor: da B-zone.Admin .Amasttid: ok B-zone.Admin .Amasttid: da-l Tudor: stai asa Tudor: gata Tudor: vezi daca ai primit B-zone.Admin .Amasttid: ok stai sa verific Tudor: e ? B-zone.Admin .Amasttid: numai potin Tudor: hai ca au dat drumu la server si vreau sa joc cu lvl 15 poate intru in PD undeva B-zone.Admin .Amasttid: daca ai chef de farse dute in alta parte B-zone.Admin .Amasttid: nu miai dat nmk Tudor: cum ma Tudor: nici nu ai intrat pe forum macar Tudor: e doar RazR B-zone.Admin .Amasttid: nu trem sa ma loghez dac sty pm la mn vn prin email Tudor: la mn tot prin e-mail Tudor: da ca sa vad mesajul tre sa intru pe forum B-zone.Admin .Amasttid: tu dar eu nu B-zone.Admin .Amasttid: primesc email cu mesajul Tudor: intra pe forum poate te inseli,eu ti-am dat PM Tudor: cu cod Tudor: sper ca nu vrei sa ma fraieresti Tudor: ca nu ai primit B-zone.Admin .Amasttid: BA TU ESTI NEBUN B-zone.Admin .Amasttid: DACA ZIC B-zone.Admin .Amasttid: CA NAM PRIMIT NAM PRIMIT Tudor: B-zone.Admin .Amasttid: DAMIL AIKI PE MESS B-zone.Admin .Amasttid: SA VEDEM B-zone.Admin .Amasttid: CARE VREA SA FRAIEREASCA Tudor: 1234567890 Tudor: acuma contul B-zone.Admin .Amasttid: ESTI HANDICAPAT COPILE Tudor: B-zone.Admin .Amasttid is typing... B-zone.Admin .Amasttid: ALA E COD B-zone.Admin .Amasttid: Tudor: )) Tudor: dami macar nick la cont Tudor: hai inventeaza ceva Tudor: ) NU va lasati pacaliti ! Niciodata vreun admin de pe b-zone nu va incerca sa va vanda conturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Tudor are dreptate... exista cateva specimene care se folosesc de numele meu sau a altor persoane din staff ca sa fure si sa creeze o impresie proasta. Aveti mare grija la cel din spatele id-ului "a.bzone"... stiu de el de ceva vreme si vad ca nu se lasa. Este un nesimtit, un idiot. Pentru a fi sigur ca vorbiti cu mine sau cu alte persoane din staff cea mai sigura metoda este private message (PM) pe forum, sau daca va dau eu personal ID-ul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Alin nu poate fi atat de penibil nici daca vrea. Dumnezeu sa-i ierte pe astia, fakeri. Rad, deoarece acea persoana este inimaginabil de idioata incat nici nu stie sa scrie romaneste, asa cum ar fi si normal pentru un Administrator a unei comunitati respectabile...Trist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogy Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 lol Mi s-a intamplat si mie:)) m-a adaugat cineva cu idul : alin.maest si mi-a cerut parola, nu i-am dat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzakyy Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 B-zone.Admin .Amasttid: Sal B-zone.Admin .Amasttid: Mai vrei sa joci pe B-Zone ? B-zone.Admin .Amasttid: Ca am o oferta pentru tine Sabzaky: Da , dar vreau sa joc tot pe Sabzaky Sabzaky: Ia zi , nu imi scoti si mie Banul ? Sabzaky: Hai ca stii ca suntem prieteni Sabzaky: ..... B-zone.Admin .Amasttid: Da , hai ca ti-l scot acum , dar ... B-zone.Admin .Amasttid: Te costa , 5 euro B-zone.Admin .Amasttid: Ca trebuie sa intretinem serverul Sabzaky: Si cand te-ai trezit era dimineata ? B-zone.Admin .Amasttid: Crezi ca am chef de glume ? Sabzaky: Ba , esti penal ))) , eu nu am Ban , am doar parola schimbata de "tine" B-zone.Admin .Amasttid: A , da uitasem Sabzaky: Du-te ma si fa 3 piruete B-zone.Admin .Amasttid: Copilule esti stres , ce nu intelegi ca sunt Alin ? Sabzaky: Ok , spunemi tot numele tau + CNP B-zone.Admin .Amasttid: Crezi ca stau acum sa aduc buletinul ? B-zone.Admin .Amasttid: Nu stau sa ma joc cu copii ca tine Sabzaky: Daca eu sunt copil , atunci tu esti Mos Craciun B-zone.Admin .Amasttid: Vad ca nu intelegi , o sa iti banez si ip si tot Sabzaky: Vai , te rog , nu , have mercy , sunt baiat bun , scuzama , RESPECT !!! Sabzaky: Te rog , RESPECT Sabzaky: Te rog , RESPECT Sabzaky: Te rog , RESPECT B-zone.Admin .Amasttid: Ok , iti mai dau o sansa , deci esti interesat sa cumperi ? Sabzaky: Da , sunt chiar foarte interesat B-zone.Admin .Amasttid: Ok , 5 euro pentru un cont level 15 , ce zici ? Sabzaky: Da , dar ai Olingi ? Sabzaky: Pardon , Orange !? B-zone.Admin .Amasttid: Da am , ai cartela deja ? Sabzaky: Da , dar am o nelamurire B-zone.Admin .Amasttid: Care ? Sabzaky: Mai intreaba ma-ta de mine ? B-zone.Admin .Amasttid: Deci vad ca tu vrei ban , hai copiluleeeeeeeee Sabzaky: Ai grija , ca nu am citit aceleasi carti impreuna ((( B-zone.Admin .Amasttid: Hai gata , lasamawaa Sabzaky: Pei zi cum , te las "gravid / gravida" cum vrei tu B-zone.Admin .Amasttid: ((((X9xx9( Sabzaky: Ai grija ca te sufoci de la nervi B-zone.Admin .Amasttid: Aoleu ... Sabzaky: Hai ca te-am pupat pe portofel , multa bafta la produs !!! Sa nu uiti sa o saluti pe ma-ta din partea mea , sa ii spui ca mie dor de ea .. !!!! Eu unul , m-am distrat pe cinste cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 aveti grija,nu va lasati pacaliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.