Jump to content

Cordon Bleu


TEKKS
 Share

Recommended Posts

Cordon Bleu

 

Atentie: Acesta reteta este scrisa special pentru a fi postata pe blog-ul personal dar si pentru categoria Food din cadrul forum-ului B-Zone Romania, asadar cei care au de gand sa o redistribuie sunt rugati sa informeze cititorul cu sursa retetei.

 

Cordon Bleu este un șnițel vienez facut din piept de pui.

 

Timp: 30 de minute

Dificultate : Simpla

Ingrediente:

  • 4 piepturi de pui ( 1kg)
  • Șunca de pui
  • Cașcaval afumat
  • Ulei
  • Sare / Piper / Boia
  • 3 oua
  • Făina
  • Pesmet

Mod de preparare:

  • Pieptul de pui se taie in felii (la fel ca șnițelele) si se bate.
  • Se pune o felie de cașcaval cu 1-2 de șunca apoi se rulează.
  • Apoi se dau prin făina, prin oua si prin pesmet.
  • Se prăjesc la foc mic intr-o tigaie deja încinsă, pe ambele părți.
  • Se pregătește o farfurie cu un șervețel, apoi se scot acolo. Șervețelele au rolul de a absorbi uleiul.

Se pot servi cu o garnitura de legume.

 

Sursa: blog-ul personal

Edited by TEKKS
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.