TEKKS Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 (edited) Cordon Bleu Atentie: Acesta reteta este scrisa special pentru a fi postata pe blog-ul personal dar si pentru categoria Food din cadrul forum-ului B-Zone Romania, asadar cei care au de gand sa o redistribuie sunt rugati sa informeze cititorul cu sursa retetei. Cordon Bleu este un șnițel vienez facut din piept de pui. Timp: 30 de minute Dificultate : Simpla Ingrediente: 4 piepturi de pui ( 1kg) Șunca de pui Cașcaval afumat Ulei Sare / Piper / Boia 3 oua Făina Pesmet Mod de preparare: Pieptul de pui se taie in felii (la fel ca șnițelele) si se bate. Se pune o felie de cașcaval cu 1-2 de șunca apoi se rulează. Apoi se dau prin făina, prin oua si prin pesmet. Se prăjesc la foc mic intr-o tigaie deja încinsă, pe ambele părți. Se pregătește o farfurie cu un șervețel, apoi se scot acolo. Șervețelele au rolul de a absorbi uleiul. Se pot servi cu o garnitura de legume. Sursa: blog-ul personal Edited October 18, 2015 by TEKKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BalkaToN Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts