mareshal Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 * Nick-ul tau:Mareshal. * Descrierea bugului:Acuam , la mn la cont , numi mai recunoaste /rentroom , pot sa dau de 10 mii de ori /rentroom fara sa dat /unrent. Nici masina de la respectivele case , cand dau /lock imi da You don't have a vehicle ... eu nuj ce sa mai fac , din tata cariera mea de samp , nu cred ca am mai intalnit asta , doar odata , nu aici , pe un alt sv , dar asta crec acu vreo2 3 ani , ce cred eu ca trebuia facut si trebe si acuma , crec trebuie sters contu , facut alt cont , si date toate stats ... acuma , daca trebuie facut asta , ce sa facem ... asta este , tre sa o facem * ScreenShot(s): http://www.img.b-zone.ro/images/84359280717666884790.png http://www.img.b-zone.ro/images/15491912958303157414.png http://www.img.b-zone.ro/images/54477492165464647656.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Fiindca s-au bagat masini personale, acea masina din poza ta este personala. S-au scos masinile de la case Link to comment Share on other sites More sharing options...
NpK Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Casele nu mai au masini, aeea e masina personala si nu merge /lock din moment ce nu ai chei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 S-au bagat masini personale.Casele numai au masini.Iti spune ca nu ai o keye,deoarece tu chiar nu ai,decat proprietarul masinii respective are key.Sper ca ai inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 lol , mdea , paid aca tot sau scos masinile de la case , si sau bagat masini pers. ma baieti , scadeti preturile uite la ce mam gandit faceti un fel de oferta , cum is acuma ofertele la banci la Prima casa ehh , o sugestie buna , ar fi ca tot sv , pentru prima masina sa primeasca o reducere foarte mare , de exemplu , un infernus sa fie cam 5 mil , nu 50 , sau un comet sa fie 3 mil , nu 30 , ce vreau sa zic , taiati un 0 de la preturi pt prima masina la fiecare player in parte , ca sa avem si noi o sansa la ceva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Cand te aud imi vine sa imi tai gatu, sa mor eu, sugestile nu se fac aici in topicul care prezinti BUG-ul, se fac aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareshal Posted June 23, 2010 Author Share Posted June 23, 2010 mai , domnu care se baga aiurea in seama stiu f bine und trebuie postate sugestiile asta nu prea e o sugestie , + ca eu am dat raspuns daca am sa primesc un alt raspuns , care sami aprobe oarecum ideea , am sa o trec detaliat la propuneri va rog sa nu va mai bagati airuea in topicuri , riscati warn up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 mai , domnu care se baga aiurea in seama stiu f bine und trebuie postate sugestiile asta nu prea e o sugestie , + ca eu am dat raspuns daca am sa primesc un alt raspuns , care sami aprobe oarecum ideea , am sa o trec detaliat la propuneri va rog sa nu va mai bagati airuea in topicuri , riscati warn up Eu cred ca tu te-ai bagat aiurea in seama facand topicul asta,daca iti puneai putin mintea la contributie,iti dadeai seama ca numai sunt masini la casa,deoarece s-au bagat masini personale,cum si-au dat seama mai toti playerii.Deci in concluzie nu e nici un bug,in concluzie inainte sa acuzi analizeaza si tu putin,intreaba,dup-aia vii cu acuzatii de bug si nu stiu ce.Si data viitoare incearca sa scrii si tu mai corect din punct de vedere gramatical ca sa stim si noi mai exact ce te ,,doare''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.