Jump to content

[BUG] Masiini+Case

mareshal

Recommended Posts

* Nick-ul tau:Mareshal.

* Descrierea bugului:Acuam , la mn la cont , numi mai recunoaste /rentroom , pot sa dau de 10 mii de ori /rentroom fara sa dat /unrent. Nici masina de la respectivele case , cand dau /lock imi da You don't have a vehicle ... eu nuj ce sa mai fac , din tata cariera mea de samp , nu cred ca am mai intalnit asta , doar odata , nu aici , pe un alt sv , dar asta crec acu vreo2 3 ani , ce cred eu ca trebuia facut si trebe si acuma , crec trebuie sters contu , facut alt cont , si date toate stats ... acuma , daca trebuie facut asta , ce sa facem ... asta este , tre sa o facem

* ScreenShot(s):

http://www.img.b-zone.ro/images/84359280717666884790.png

http://www.img.b-zone.ro/images/15491912958303157414.png

http://www.img.b-zone.ro/images/54477492165464647656.png

S-au bagat masini personale.Casele numai au masini.Iti spune ca nu ai o keye,deoarece tu chiar nu ai,decat proprietarul masinii respective are key.Sper ca ai inteles.

lol , mdea , paid aca tot sau scos masinile de la case , si sau bagat masini pers. ma baieti , scadeti preturile

uite la ce mam gandit

faceti un fel de oferta , cum is acuma ofertele la banci la Prima casa

ehh , o sugestie buna , ar fi ca tot sv , pentru prima masina sa primeasca o reducere foarte mare , de exemplu , un infernus sa fie cam 5 mil , nu 50 , sau un comet sa fie 3 mil , nu 30 , ce vreau sa zic , taiati un 0 de la preturi pt prima masina la fiecare player in parte , ca sa avem si noi o sansa la ceva ...

mai , domnu care se baga aiurea in seama

stiu f bine und trebuie postate sugestiile

asta nu prea e o sugestie , + ca eu am dat raspuns

daca am sa primesc un alt raspuns , care sami aprobe oarecum ideea , am sa o trec detaliat la propuneri

va rog sa nu va mai bagati airuea in topicuri , riscati warn up

mai , domnu care se baga aiurea in seama

stiu f bine und trebuie postate sugestiile

asta nu prea e o sugestie , + ca eu am dat raspuns

daca am sa primesc un alt raspuns , care sami aprobe oarecum ideea , am sa o trec detaliat la propuneri

va rog sa nu va mai bagati airuea in topicuri , riscati warn up

Eu cred ca tu te-ai bagat aiurea in seama facand topicul asta,daca iti puneai putin mintea la contributie,iti dadeai seama ca numai sunt masini la casa,deoarece s-au bagat masini personale,cum si-au dat seama mai toti playerii.Deci in concluzie nu e nici un bug,in concluzie inainte sa acuzi analizeaza si tu putin,intreaba,dup-aia vii cu acuzatii de bug si nu stiu ce.Si data viitoare incearca sa scrii si tu mai corect din punct de vedere gramatical ca sa stim si noi mai exact ce te ,,doare''.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.