Jump to content

Creepy's Creation

Mr Creepy
 Share

Recommended Posts

Sunt inca incepator, am urmarit ceva tutoriale si am reusit sa fac cateva chestii "dragute" zic eu.Vreau si parerile expertilor :) + sfaturi si alte chestii.Am zis din prima ca sunt incepator, deci nu vreau sa vad ca ma injurati pe aici :))

51923843046020117078.jpg

23911301288005094963.png

86451853164218576421.jpg

pentru inceput sunt ok

Sfaturi :

- incearca dimensiuni mai mici ( semnatura intre 320 X 110 si 400 X 150 ; Avatar : 150 X 200 , 200 X 200 , 150 X 220 )

- pentru inceput ca sa iti poti forma propiul stil incearca cu anime + smudge

- textul fal mai mic , pozitionat langa personaj , lasa-l simplu nu ii m-ai pune atatea pe el , si il faci cu cliping masc ( new layer -> apply image -> Ctrl+alt+Shift + E )

SUcces si asteptam noi creatii

Vad din ce in ce mai multi doritori sa invete PS.

Pentru a invata cate ceva despre PS , cereti parerea unui Profisionist , sau cititi cat mai multe tutoriale.

De obicei ca sa iti formezi un stil trebui sa lucrezi cat mai mult , pentru inceput e bine sa incepi cu Anime+Smudge.

Urmeaza sfaturile pe care ti le-am zis , si iti urez Bafta.

La ultima nu ai decupat deloc bine renderul... foloseste erase ( simplu, background si magic ) Daca gresesti poti da inapoi cu alt+ctrl+z si sa faci din nou. Textul l-ai pus foarte departe de render si ai lasat mult spatiu gol in lucrare ( dreapta jos ).. Incepe sa faci cu dimensiuni mai mici si pozitioneaza textul langa render si nu lasa spatii libere ( ma rog dar nici sa umplii fiecare loc cu o textura inutila.. mai degraba dai new si pui nijte dimensiuni mai mici si refaci decat sa faci o lucrare aglomerata din care sa nu se inteleaga nimik. Incepe sa lucrezi cu smudge tool la care setarile le gasesti la un tutorial facut de gladus din sectiunea "tutoriale" aici pe b-zone. A si sa nu-ti fie rusine sa intrebi diferite lucruri precum "unde gasesc unealta X , uneala Y" ca nu va rade nimeni da tine.. ba mai mult o sa iti sarim in ajutor. Succes si sper ca o sa iti fie de folos sfaturile mele. Asteptam creatii noi ! :D

1. incearca sa le redimensionezi cam 450 x 150 cam asa ceva :).

2. lasa textu pentru inceput cel putin asa zic

3. ar fi bine sa urmezi niste tutoriale ca te imbunezi rpd :))

In rest : =D>

Incearca cu dimensiuni MAI MICI! ..cea cu lyl wayne..ce e? un render asezat pe un stock :-? si un text colorat? (ti-a zis si bebell sa faci cliping mask :) ) Iar ultima este un stock cu un text..iar cea care ai facut-o mai mica este tot la fel, un stock redimensionat :P

Incearca cu dimensiuni MAI MICI! ..cea cu lyl wayne..ce e? un render asezat pe un stock :-? si un text colorat? (ti-a zis si bebell sa faci cliping mask :) ) Iar ultima este un stock cu un text..iar cea care ai facut-o mai mica este tot la fel, un stock redimensionat :P

Nu e nici un stock :| lol, sunt facute de la 0 de mine :| + rendere

New :

79110570659306594901.png

60619144476016658861.png

Mentionez, nu sunt stockuri, sunt brushuri (unele) + rendere --> poze facute de la 0.. :|

EDIT : Sunt curios daca exista " stockurile " cu care am lucrat eu...vreau sa le vad ( ti-as da lucrarea dar le-am salvat png)

Edited by CreepyTattaglia

Nu mai face ce nu iti place. Acum serios, tie iti place cum arata? Incearca sa nu mai pui efecte peste render!!

eu cred ca mia iesit destul de bine pt un incepator...... am incercat sa folosesc ce efecte stiu

pe viitor incearca sa stergi efectele de pe personaj da mult mai bine.. oricum pentru inceput e binishor.. mai asteptam :P SUCCES

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.