Jump to content

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain


TLG George
 Share

Recommended Posts

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain este un joc video open world de acțiune-aventură și stealth, dezvoltat de Kojima Productions, regizat, proiectat, co-produs și scris de Hideo Kojima, și publicat de Konami pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 și Xbox One. S-a lansat internațional pe 1 septembrie 2015. Jocul este cel de-al unsprezecelea și ultimul titlu din seria Metal Gear și cel de-al cincilea din cronologia fictivă a jocului. Reprezintă continuarea lui Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (2014), și o continuare a poveștii stabilite acolo, dar și un prequel al primului joc din serie, Metal Gear (1987). Poartă în continuare sloganul Tactical Espionage Operations, folosit pentru prima oară în Metal Gear Solid: Peace Walker (2010). Acțiunea se petrece în anul 1984, iar jocul îl urmărește pe Punished "Venom" Snake în aventurile lui prin Afganistan și la frontiera dintre Angola și Zair, în căutarea răzbunării împotriva oamenilor care i-au distrus forțele și care au fost aproape să-l omoare, la sfârșitul lui Ground Zeroes.

 

În The Phantom Pain, jucătorul își asumă rolul lui Big Boss, cu numele de cod Punished "Venom" Snake, într-un mediu open world. Elementele de gameplay au rămas în mare parte neschimbate din Ground Zeroes, ceea ce înseamnă că jucătorii vor trebui, în continuare, să se furișeze dintr-un punct în altul, evitând inamicii, și rămânând nedetectați. Urmând una dintre tradițiil seriei, The Phantom Pain încurajează jucătorul să progreseze fără a ucide, folosind arme neletale, precum săgețile tranchilizante, și să-și subjuge inamicii. Jucătorul poate traversa lumea jocului cu ajutorul unor vehicule precum mașini și tancuri, dar și prin mers sau cu calul, iar deoarece unele locații sunt muntoase, jucătorii pot escalada pentru a scurta drumul. Ei pot chema și elicopterul pentru a-i susține aerian împotriva inamicilor în stare de alertă sau pot trimite trupe de commando pentru a cerceta zonele.

metal-gear-solid-v-the-phantom-pain_06.jMGS_TPP-7.jpg

 

Inteligența inamicului a fost îmbunătățită și ea în materie de conștientizare a situației. Dacă jucătorii utilizează frecvent aceeași armă sau tactică pentru a subjuga soldații inamici, repetările misiunii vor afișa inamicii într-un număr mai mare și echipați mai protejat; de exemplu, headshot-urile frecvente îi vor face pe soldații să poarte căști de metal pentru a face țintirea capetelor acestora mai grea. Un nou design va permite jucătorului să joace povestea în ce ordine dorește prin selectarea oricărei misiuni, și, cu toate acestea, să "înțeleagă mesajul ambiant de la final.
Povestea: După întâmplările din Ground Zeroes și distrugerea unității Militaires Sans Frontières, Big Boss ajunge în comă. Nouă ani mai târziu, el se trezește și ajunge să conducă o echipă de mercenari, numită Diamond Dogs. Adoptând numele de cod "Punished 'Venom' Snake", el călătorește prin Afganistan, în timpul Războiului Afgano-Sovietic, dar și până în regiunea frontierei dintre Angola și Zair în timpul Războiului Civil Angolez, pentru a-i urmării pe oamenii responsabili cu dispariția MSF. Pe drum, el se reîntâlnește cu fostul rival, Revolver Ocelot și cu Quiet, un asasin și lunetist cu abilități supranaturale. În timp ce el și Benedict "Kazuhira" Miller caută, inițial, răzbunarea, Snake descoperă un plan al organizației Cipher de dezvoltare a unui nou model de sistem Metal Gear, cunoscut ca ST-84 "Sahelanthropus".
Cerinţe minime:
OS: Windows 7, Windows 8 (64-bit)
• Procesor: Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) sau mai bun; Quad-core sau mai bun
• Memorie RAM: 4 GB
• Placă video: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) sau mai bună (compatibilă cu DirectX 11)
• DirectX: versiunea 11
• Hard Disk: 28 GB
• Placă de sunet: compatibilă cu DirectX 9.0c
Edited by AIM Extazzy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.