Jump to content

Nedreptate fata de membrii comunitatii!

Sparros ToV

22 members have voted

1. 1. Cine are dreptate? Kelton sau regulamentul lui?

• Kelton
      4
    • Regulamentul
      18
  2. 2. Credeti ca Aure merita sa isi recapete functia si ca Staff-ul s-a grabit in luarea acestei decizii?

• Da
      18
    • Nu
      4

Recommended Posts

Nu stiu daca ati observat dar, in ultimul timp pe b-zone domina comunismul totalitar. Fac acest topic pentru a va aduce la cunostinta ca nu cu mult timp in urma liderul factiunii TTC, @@South Aure a luat ban si remove pentru afaceri ilegale din cauza unui no-lifer, unui copil fara minte care cica vrea sa faca dreptate, tu-i mama lui. Sincer, inteleg ca e doar un joc, dar totusi, joc, nejoc regulile trebuie respectate! O data ce in regulament scrie clar, pe intelesul tuturor ca: "Nu se accepta dovezi de pe skype, facebook sau youtube" atunci chiar nu ar trebui sa se accepte. In cazul de fata acel copil isi putea face el cont de facebook cu numele de Aure Stoica si sa isi dea mesaje singur.

Eu nu ma las pana nu se va face dreptate! Desi sunt la mate-info am stofa de avocat :)

Astept parerile voastre in legatura cu acest caz si in legatura cu alte cazuri similare.

Sper ca topicul sa ramane deschis, nu sa se inchida pentru ca asa vrea un admin.

Scuzati-mi posibilele greseli de scriere, sunt pe telefon.

Te certi cu morile de vant. Trebuie sa ne calmam si sa gasim alte lucruri de facut. Vrei sa joci aici, respecti decizia staffului. Regulamentul e pus acolo doar de fatada. 10% se respecta din el . Restu e impus de staff.

Te iei in gura cu staffu, esti executat si alungat, asa ca Spor si Succes in viata, nu in joc!

Regulamentul e pus sa fie, nu ca ar ajuta cu ceva. Adevaratul regulament este facut pe loc de adminii r4+, esti donator scapi mai usor, nu esti donator esti aspru sanctionat. Aure chiar e o persoana deosebita, nu i s-a urcat la cap de loc functia de lider. Dar mna...am mai zis-o eu, aure trebuia sa fie scos afara din functie si nu aveau motiv.

Regulamentul este ok, insa Kelton si prietenii sai nu tin cont de el, nu-mi pasa mie ca Royce a baut palinca cu Kelton si face ce vrea pe serverul asta.

Nu-mi pasa mie ca Royce e ruda cu Kelton si el in ultimele 5luni nu a executat o comanda in favorul comunitatii.

Nu-mi pasa mie ca karan nu stie romana, macar de-ar stii engleza bine, sau sa se descurce, sa faca ceva. Toti astia de la admin 5 in sus nu se implica, mai putin Bobo si da, era bun Vinnie, se ocupa destul de bine, insa ceilalti, deloc.

Va bateti joc de munca noastra, il demite pe Aure. din TTC, ii scoate Helperul, ii da ban pentru afaceri ilegale pentru niste dovezi false. cum am mai zis, o sa aduc si eu dovezi cum poti falsifica un facebook, destul de usor, domnule Simon Dragos, ambii "s" de la nume cu "sh".

In regulament scrie clar, NU SE IAU IN CONSIDERARE DOVEZILE ADUSE DE PE SITEURI DE SOCIALIZARE, DOAR CELE DIN JOC/FORUM. NU A ZIS AURE NICAIERI CA VINDE BANI IN JOC PE BANI REALI. VREM B-ZONE DIN 2009/2010/2011/2012, il vrem pe Gabb inapoi, vrem vremurile bune alaturi de liderii adevarati ce isi meritau functiile precum LoLLiPoPP, Micku7zu, cLaU, Razvan14, [F4L]Bestial, PauL., [F4L]Dr.Carter, [F4L]balon (TTC), Shlomy, pe vremea aia se muncea, de ceva vreme incoace B-Zone=Afacere, toti stim asta.

Cand s-a facut denominarea s-a dus toate economia, Infernus trebuia sa coste 9.500.000$ fara 2 zerouri, nu 1.600.000. Vreti jucatori noi, sa avem comunitate populata, insa va bateti joc de munca noastra!!

Aure. a luat ban pe nedrept, a pierdut functiile pe nedrept. Stafful actioneaza dupa cum gandesc nu dupa regulament. Rey mereu a judecat pe nedrept, trebuia sa se sfatuiasca cu alti membrii, nu sa ia decizii ca e el mare admin de level 5. Sa se procedeze corect nu dupa arogante.

@, Cata dreptate poti sa ai, daca ne dam cu parerea in fata lui o sa poarte pica pe noi, la fel a fost si cu Maxtr3me2008, ii strica cariera de 2-3 ani in PD dintr-o cauza banala. Sa fim sinceri:

APLICATI ACELASI REGULAMENT IN TOATE CAZURILE, NU VA UITATI CE NUME ARE, CE FUNCTII ARE, CAT A DONAT!

@, Da boss , toate bune si frumoase dar citeste tot ( Adminii isi rezerva dreptul de a respinge sau a accepta o dovada ). Nu ii baga tu in ciorba cu adminii de level 5+ ca habar nu ai ce atributii au . 4/6 admini level 6 sunt scripteri iar ceilalti 2 administreaza jocul si forumul . Nici nu stii ca mai sunt si reporturi pe forum care trebuie rezolvate , sunt mii de topicuri care trebuie verificate , stii tu asta ?? Normal ca nu stii dar va place sa latrati aiurea . Si eu am problema cu adminii level 1-3 , ca nu se ocupa de codatii din mafii si isi folosesc functia doar pentru ei , nici pe mine nu ma baga nimeni in seama . Deci stati cuminti nu tin cu nimeni , dar nu mai vorbiti din ce visati peste noapte .

De ce nu spune nimeni : vrem un sistem anti-cheats inainte de sitemul de rob si toate prostiile astea , asta nu stiti . Nu mai criticati adminii 5+ ca ei stiu mai bine ca voi ce au de facut , ce vezi tu e doar 10% din joc , restul 90% e in spatele lor .

Asa ca pa si pussy !! :X:X

Reclamații pe website:

Orice reclamație făcută pe vreunul dintre websiteurile serverelor RPG trebuie susținută de dovezi concrete, poze sau video. Toate dovezile de pe server trebuie să includă marcajele serverului cu data, ora, numele jucătorului și al serverului. Ne rezervăm dreptul de a respinge orice dovezi care nu includ toate aceste lucruri.
Se acceptă dovezi concrete din afara serverului, de preferat video, în cazul reclamațiilor pentru afaceri ilegale, spargeri de conturi sau alte încălcări grave ale regulamentului.

Extras din regulament, să nu tot ziceți că le inventăm pe loc. Arătați-mi și mie unde e regula de care ziceți voi.

@, nu pup pe nimeni si nu am facut asta de cand joc . Iti explicam doar regulamentul ca nu prea stii sa citesti din cate vad .

Ok. Văd că datorită mie se face chestia asta, mulţumesc.

Acum, să spun şi părerea mea. În tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce se discută acum, este foarte aiurea. În primul rând acele dovezi sunt foarte insuficiente, sunt doar nişte dovezi de pe Facebook, dovezi care puteau fi foarte simplu falsificate. Nu sunt nişte dovezi susţinute cu ceva din joc, dar nici măcar nu sunt nişte dovezi în care atât eu cât şi cealaltă personă a spus vreun nume de joc, de comunitate sau nume de cont, nu s-a specificat faptul că eu vând bani pe B-Zone RPG1 contra paysafe-urile date de ele, nicidecum nu apare aşa ceva în dovada dată de acel copilaş.

În cel de-al doilea rând, faptul că acele dovezi sunt insuficiente aduce în discuţie următorul lucru: De ce se iau în considerare astfel de dovezi patetice? Dacă numele meu pe joc era Gheorghe, iar în video acel copil arată conversaţia cu Aure Stoica? Eram banat? Nu, deoarece nu mai era coincidenţa de nume. Dacă era invers? Dacă numele în joc era Aure şi pe facebook eram Gheorghe Petrescu? Tot aşa eram sancţionat? Nu. Concluzia care este? Că s-a sancţionat pe baza unor dovezi insuficiente şi doar pentru faptul că ei mă cunosc sub numele de Aure.

Alt aspect este ceea ce spuneam mai sus, în dovezile video prezentate de acel copil, nu apre cuvântul "sa:mp" sau nici măcar b-zone, rpg1, Aure sau că îi ceream eu 10 lei pe 10k. De ce se iau în considerare doar vorbele spuse de el în înregistrare? De ce se iau dovezile dinafara jocului sau a forumului? Măcar dacă erau susţinute cu cel puţin o poză dintr-o conversaţie de pe forum sau din joc, mai ziceam, dar aşa? Putea pur şi simplu să fie falsificat un facebook şi să zică acel copil că este vorba de adminul X care i-a vândut bani pe joc contra banilor în realitate.

De ce se dau sancţiuni pentru vorbele altora?

@, nu pup pe nimeni si nu am facut asta de cand joc . Iti explicam doar regulamentul ca nu prea stii sa citesti din cate vad .

Nu fiule, n-ai inteles. Eu n-am treaba cu regulamentul, nu am zis ca sustin sau nu acest topic, m-am referit strict la postul tau si mai ales partea care am lasat-o in quote. Nu trebuie sa te dai in stamba si sa ridici admini in slavi, ca lor nu le pasa de tine. Asta era ideea.

PS: Stai linistit ca stiu regulamentul mai bine decat sti tu sa citesti :)

@, Nu observi ca actualii admini 5 nu fac absolut nimic? Rey nu a intrat 2luni, a ramas cu functia, royce nu face nimic, fara suparare, in ultimele luni nu ai executat nici o comanda, la fel si karan, acesta din cand in cand.

Acele dovezi aduse in reportul lui Aure. sunt INSUFICIENTE, nu vad vreo dovada ca contul ala de facebook, aure stoica ii apartine lui Aure.

@@South Aure, uite de ce dovezile au fost suficiente, dacă tot încerci să te scoți.

E-mailul tău coincide cu numele de pe facebook, îl ai pe Randy la referrals și în conversație i-ai dat ID-ul de referral (ajunge să știm că e vorba despre ACEST server), contul de facebook a fost confirmat ca fiind al tău pentru că de pe el discutai cu adminii când aveai nelămuriri legate de lider și/sau facțiune. Tu încerci să dai cât mai puține detalii celui cu care vrei să închei afacerea, crezând că astfel el nu are dovezi suficiente și tu scapi cu banii. Recunoaște, cel puțin din respect față de tine și faptul că ai făcut parte din staff atâta vreme.

@, vă bateți singuri joc de voi, sincer.

Vi s-a mai zis, nu vă obligă nimeni să jucați aici. N-o luați ca și cum v-am cere să plecați, sunteți liberi să jucați unde vreți. Dar, odată ce jucați undeva și încălcați regulamentul, așteptați-vă la sancțiuni.

@, Nu incerca sa pupi atata in fund, ca nu merge sau poate in mintea ta te vede un admin level 4-5 si poate poate te lipesti de un helper, nu ? Staff-ul asta nu se va schimba atata timp cat vin 1 €, 2 € 5 €, 10 €, 20 €, 50 €, 100 €, 200 €, 500 € de la copilasii ca Randy.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.