Jump to content

Am uitat pinul de la contul bancar

dontedavid

Recommended Posts

Posteaza la Account Problem , indiferent de Rpg-ul care joci.

@, eu i-am oferit un ajutor , si crede-ma ca stiu ca acolo se posteaza , cu toate ca el spune ca a uitat-o deci e dreptul lui sa o recupereze prin email . Scurt si la obiect .

@, Nu răspundem de conturi sparte, pierderi de bunuri, pierderea adresei de mail a contului, a PIN-ului, respectiv pierderea parolei contului.

Dacă ai fi citit acel topic sau cel puțin prima parte, ai fi văzut asta.

În concluzie, dontedavid a fost lămurit.

Salut! Daca mai ai acces la adresa de mail, poti face un topic fara probleme (RPG1, RPG2, RPG3) si cu siguranta iti vei primi PIN-ul inapoi. In caz de nu ai acces la adresa de mail cu care a fost facut contul tau, singura posibilitate ar fi sa iei toate posibilitatile, bineinteles, daca mai sti ce continea.

@, baiatul si-a uitat PIN-ul, nu i-a fost spart contul, in plus, daca are acces la adresa de mail, nici nu conteaza asta. Rappa S4F are perfecta dreptate. Si de cand B-Zone nu iti reseteaza PIN-ul? Am avut si eu recent o problema (mi-a fost spart contul, modificata parola si PIN-ul, noroc ca era mail-ul validat si nu am patit numai eu asta, au patit mai multi, s-a gasit faptasul si mi-am primit bunurile inapoi). Ai citit regulamentul server-ului? Ma mir ca ai si lider si helper. Uite un citat de acolo, de la 1.Conturi:

"2. Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac?

A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.