Jump to content

Snizel Creations

Snizel
 Share

Recommended Posts

Frumos , gj .

Uite.. sti ce e deranjant la SPAM? .. lasi un comentariu fara a te gandii ce faci si fara ati exprima adevarata opinie...

Daca tot faci spam, cel putin lasa o parere, vad ca ai posat aiurea si la alte creatii.. uitate atent si spune o parere, nu spune acelasi lucru la toate, altfel, pentru noi "Frumos , gj . " e egal cu 0 :)..

Cat timp iti exprimi adevarata opinie, nu poate fi considerat spam, dar in cazul tau e posibil, ma rog, bafta.. :)

Scuze de Off-Topic..

Edited by SnizeL

OFF: Vreau sa nu mai vad comentarii genu "GG , GJ , misto etc." Ori iti spui parerea frumos, ori numai postezi. Sper sa ma luati in seama chiar daca nu am designer, va spun fara rautate dar e spre binele vostru.

ON: Frumoasa integrarea, ce-mi place la tine, ca tu tot continui sa lucrezi pe tema: Anime, incearca si altceva, ai trecut de capitolul ala. Felicitari oricum.

Un render..e prima data cand fac asa ceva.. mi-a luat aprox 1 ora si jumatate sa-l 'decupez'..

Text simplu, n-am stat sa mai pun Loggo.. :-??

Am si modificat putin..iarba aia si frunzele care erau pe render..

66959279451167333950.png

Original Stock:

20266022673047795516.jpg

Edited by SnizeL

Da, cum am spus, diferentele, cu Clone Stamp Tool am editat frunzele si iarba, si de decupat, cu Pen tool :)

Multumesc mult :D!

PS: E facuta de mine, se vad greseli.. de incepator :P, cred ca incep sa fac rendere ;))

Edited by SnizeL

Da, cum am spus, diferentele, cu Clone Stamp Tool am editat frunzele si iarba, si de decupat, cu Pen tool :)

Multumesc mult :D!

PS: E facuta de mine, se vad greseli.. de incepator :P, cred ca incep sa fac rendere ;))

Atunci felicitari, ma mir de unde atata rabdare ?! :))

Am adaugat si un mic logo, simplu .. doar sa se stie de cine e facut renderul:

34719579073452253174.png

Original Stock:

70265363575943085689.jpg

Timp de lucru: 1 ora

PS: Multumesc Mosu / AlexFTW :D

Edited by SnizeL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.