.BiloSu nWo Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Nu ba doar ca o am de 2 zile si nu stiu ce cacat sa ii fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Tai-o drq și scapi de ea -doctorul Dyablox Link to comment Share on other sites More sharing options...
.BiloSu nWo Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 )))) te doare sula? Tai-o dya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Sunt cel mai bun doctor din lume, am și diploma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.BiloSu nWo Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 imi faci o analiza pls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Da, te rog să-mi trimiți toate uziurile posibile și un avans de 50k$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.BiloSu nWo Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Ce faci ma cu 50k? Nici de o paine nu iti ajunge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Cu 50k de verzi îți cumpăr tot satul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Aparent secțiunea acestui „clan neoficial” e o secțiune în care voi vă măriți fără sens numărul de postări de pe forum, fapt pentru care n-am să mă mai cert cu voi să încetați cu spamul pentru că vorbesc singur. Așadar continuați cu spamul cât doriți însă vă anunț că posturile făcute în această secțiune nu se vor mai cumula cu numărul de postări deja făcute. Succes la spam 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy TSA Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Ce WA KELTON TEI AHUIT BLIADI? PIDAR IBANII, EU UNDI MAI FAC SPAM SUKA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Rekt de la Nasu' K ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 magar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Aparent secțiunea acestui clan neoficial e o secțiune în care voi vă măriți fără sens numărul de postări de pe forum, fapt pentru care n-am să mă mai cert cu voi să încetați cu spamul pentru că vorbesc singur. Așadar continuați cu spamul cât doriți însă vă anunț că posturile făcute în această secțiune nu se vor mai cumula cu numărul de postări deja făcute. Succes la spam Așteptai și tu o postare și luai șef de pagină. Clanul este pentru a vorbi cu prietenii, cu situația contului de forum nu-mi permit și nici nu vreau sa fac spam, posturi aiurea. De la incidentul precedent, toate postările gen de mai sus erau șterse personal de mine. Poate nu ți-a plăcut denumirea topicului, dar vezi ca toate sunt mai originale. Băieții care activau aici doar pentru +1, s-au lăsat după ce și-au atins scopul, iar restul chiar și-au deschis propriul clan neoficial. Nu prea îți înțeleg logica la această decizie, dar puțin ma afectează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 rekt de la kelton, tristtttttttttttttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Trista e semnătura ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 R.I.P. Nasu K! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) rekt de la kelton, tristtttttttttttttt Alta data cand inainte de a folosi "REKT" si "Trist" fa o privire pe la semnatura si avatarul tau O vrut si nasu K oleaca de atentie din partea ta Edited August 7, 2016 by 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 @, In semnatura mea am explicat cat de 'capabil' e stafful b-zone. In avatar... l-am facut rpd la plictiseala, csf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 @, Crede-ma, iti faci o imagine de suferinta si frustrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Putea sa-mi ceară părere despre comunitate, îi ofeream mult mai multă atenție. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 @@rTn Dyablox VIP, In teme d-astea stim ca esti hater ot boga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Eu hăiter? Da niciodată în viață eu mereu apreciez munca altora Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 O sa fac giveway de 5kk pe rpg 1 ba sunt smecher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Ce ba? Baga mie 1,5k sa am de faggio Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 @@rTn Dyablox VIP, OK Care are cont lol level 30 cu campioni smecheri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts