Curry Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 ti-l dau si pe al meu sa-l faci? ca am o leneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 18k replies in this topic, gg baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curry Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 msms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 Cred ca vreo 10k sunt ale mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 42 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Cred ca vreo 10k sunt ale mele Așa se explică cele 23k posts pe care le ai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 19, 2017 Author Share Posted December 19, 2017 Pai eu am facut tactic, mi-am facut clan sa am unde face posturi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Just now, rTn Dyablox VIP said: Pai eu am facut tactic, mi-am facut clan sa am unde face posturi Așa eram și eu acum 1 an, doar că erau clanuri officiale, cum s-ar spune. Cumpărăm un clan, faceam 10 topicuri pe forum si postam in ele Păcat ca am renuntat la contul ăla de forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Mi-am adus aminte că trebuie să fac o aplicație web pe mâine, doamne doamne Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Bravo, ce pot sa zic. Eu am mereu raport optional, nu ma afecteaza prea tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Fiindcă ești helper? credeam că doar adminii au opțional Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 (edited) 16 minutes ago, Crow said: Fiindcă ești helper? credeam că doar adminii au opțional Depinde de facțiune, eu spre exemplu îl aveam opțional in TTC, da' în HA îl am înjumătățit Edited December 19, 2017 by TFG AlexDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Pe RPG 1 toti il au optional parca. Astept parerea voastra Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 1 hour ago, rTn Dyablox VIP said: Pe RPG 1 toti il au optional parca. Astept parerea voastra Prea șmecher, ti-am dat +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Băi, neața care-i treaba? am dat 2 examene pe 7 deja, e buun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Mi-a dat și kelton +1 acolo Neața. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curry Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Salzzz, dya, daca-mi fac clan, fac atatea post-uri incat nu mai stie forum-ul sa numere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Multi au zis asa, nici nu stii cati dintre membrii mei si-au facut proriul clan, iar dupa o perioada nu mai posta nimeni acolo si ajungeau sa fie sterse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curry Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Io stiu sa fac skeme, doar pot sa fac cate cont-uri de forum vreau no? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Da, eu am 4, dintre care 3 banate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Și tot reveneau la nabu dya.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Aici e nucleul spammerilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curry Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 cand sa dau sio o semilista la pb, iau crash... Domnule dyablox, care este lectia de astazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Buna ziua! Ma scuzati ca am intarziat la ora, pot sa iau loc pe scaun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Sper ca tema a fost usoara pentru voi. Claudiu tu ramai dupa lectii si scrii de 1000 ori pe tabla "Promit sa nu mai intarzii". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" "Promit sa nu mai intarzii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts