David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Hai reeeeee ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 1 hour ago, TLG Koppen RPV said: Neata, ce faceti? we Procop, da cand avem noi vacanta de paste? Cand pzda mamii ei se incepe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 1 minute ago, AnxietyTBH said: we Procop, da cand avem noi vacanta de paste? Cand pzda mamii ei se incepe? Mai avem saptamana ce vine si dup avem vacanta. adik mi se pare ca de pe 30 pana la 10 avem. Am pus si vinerea (30) ca de-al drq nu ma duc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @AnxietyTBH wa culioc tu in loc sa te gandesti la scoala ca ai examene da tu deodata vacanta.. Vacanta se incepe pe 7 si la scoala pe 17 si pe 19 pretastarile pana pe 26.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Just now, TLG Koppen RPV said: @AnxietyTBH wa culioc tu in loc sa te gandesti la scoala ca ai examene da tu deodata vacanta.. Vacanta se incepe pe 7 si la scoala pe 17 si pe 19 pretastarile pana pe 26.. Aa, voi ziceti cumva de facultate?=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @TLG Lewoo nu frate, eu cu anxiety am fost in aceeasi clasa la scoala primara si acum suntem clasa a 9-a si anul acesta avem examene de absolvire cu prostu asta de anxiety si alti jucatori prieteni de ai mei care tot sunt moldoveni ca mine si anxity.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 2 minutes ago, TLG Koppen RPV said: @TLG Lewoo nu frate, eu cu anxiety am fost in aceeasi clasa la scoala primara si acum suntem clasa a 9-a si anul acesta avem examene de absolvire cu prostu asta de anxiety si alti jucatori prieteni de ai mei care tot sunt moldoveni ca mine si anxity.. Aaaaa, in Moldova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @TLG Lewoo dap.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Dati si voi un +1 la meme-u asta, dar si la celelalte ale mele... daca vreti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 53 minutes ago, TLG Koppen RPV said: @TLG Lewoo dap.. We down eu examenele le dau izi pizi. Eu is a 9-a s m-am uitat ce o fost la bac anu trecut si ii foarte easy. Eu is a 9-a s pot sa scriu deamu bacu pe 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Apostol Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @rTn Dyablox VIP re. Mai traiesti ba???? Am cautat si eu prin PM-urile de pe contul asta si acum realizez cum ma certam cu toti adminii de pe vremea cand erau civili parliti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 1 minute ago, Daniel said: @rTn Dyablox VIP re. Mai traiesti ba???? Am cautat si eu prin PM-urile de pe contul asta si acum realizez cum ma certam cu toti adminii de pe vremea cand erau civili parliti??? Baaaaa, pe unde te-ai pierdut? Ce mai faci bro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ce mai fac băieți grei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Apostol Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 17 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Baaaaa, pe unde te-ai pierdut? Ce mai faci bro? am venit sa mai vb si eu cu tine, mai facem spam, una alta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @A n d r a vii la alianta astazi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @easyw0w RPG4 Ce mai faci ba nub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Eu bine fac. Da mii ca poate ma baneaza unu ca are o faza urata cu mine =)))) Edited March 25, 2018 by easyw0w RPG4 Cine ti-o facut semnatura aia? Vreau shio una! Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 2 minutes ago, easyw0w RPG4 said: Eu bine fac. Da mii ca poate ma baneaza unu ca are o faza urata cu mine =)))) Nu prea am mai vorbit in ultimul timp... si mna Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Cine ti-o facut semnatura aia baaaaa? Vreau shi-o =((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 1 minute ago, easyw0w RPG4 said: Cine ti-o facut semnatura aia baaaaa? Vreau shi-o =((( Fa cerere ,asa am facut si eu Andra mi-a facut-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @VaNNila @A n d r a Vreau si eu semnatura, fac PM! dau 1+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 9 minutes ago, Daniel said: am venit sa mai vb si eu cu tine, mai facem spam, una alta. Facem spam ca pe timpurile frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Just now, easyw0w RPG4 said: @VaNNila @A n d r a Vreau si eu semnatura, fac PM! dau 1+ Dc mi-ai dat si mie tag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BishopHeahmund Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Salutare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 o ramas, scuze @VaNNila stii ce trebuia la avatarul thau ma? Ca aripile sa-ti vina peste maini nu sub :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts