v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 1 minute ago, 5stackz said: easyw0w RETIRED. Dacă tu dai cu cod la Paintball și stai cu el de bibelou la war nu înțeleg de ce îl mai țineai în PC, ți-am zis să-l scoți de când erai în NR. E "refuz" nu ca m-o gasit. Nu aveam supremo instalat si aia m-o prins. Acuma vad daca iau unban ce-a ce sunt sanse slabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 1 hour ago, easyw0w RETIERED said: E "refuz" nu ca m-o gasit. Nu aveam supremo instalat si aia m-o prins. Acuma vad daca iau unban ce-a ce sunt sanse slabe. Imi pare rau frt. Hai PM sa vorbim mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 Ba, dă-l drq de samp. Uite-te în jur ce frumoasă e viața. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 13 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, dă-l drq de samp. Uite-te în jur ce frumoasă e viața. azi o fost fain afara, soare cald. de vreo ora s a innorat. mai bine dau /sett si am soare 24/7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 36 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, dă-l drq de samp. Uite-te în jur ce frumoasă e viața. Nu e aia, Ma doare la varf de ban da mi-am distrus o reputatie si un cont. Inca putin si imi vine sa schimb comunitatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 vin dupa tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 49 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Ba, dă-l drq de samp. Uite-te în jur ce frumoasă e viața. da Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Just now, A n d r a said: da La mine e frig. Nici vremea nu tine cu mine. Poate fac de un unban. Da slabe sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 @A n d r a am facut o cerere userbar, te uiti te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 O să ținem legătura, trebuie să terminăm treaba aia pe 2 @easyw0w RETIERED 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 (edited) J-neboon Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 16:57 Devil.lel. AI spus sa downloadez? ai spus. Cand il downloadam tu mi-ai dat ban. Nu am nimic cu tine da daca nu-l aveam downloadat ce sa fac. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 17:07 Supremo si eu nu-l aveam downloadat. si in timpul in care il downloadam el m-o banat pentru Refuz. Chiar daca el mi-o spus sa-l downloadez. Nu mi-o spus nimic despre minute sau ceva de genu. Am facut unbann request. Punisher [TLG]devil.lel posted on 08.04.2018 17:35 Te am asteptat 10 minute sa imi dai datele, si nu ai revenit din AFK, am cerut parere daca sa iti dau ban sau nu. Te-ai pus AFK la :38 si ti-am dat ban la :48, calculeaza si tu cam cat am asteptat, cat dureaza sa descarci un supremo? eu cred ca maxim 2 minute, nu 10 cat ai stat tu AFK. Poftim o dovada -https://youtu.be/QwwjGbZ2CxA Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 17:37 Scuze devil. da eu am netu slab. daca mai asteptai 1 minut ti-le dadeam. Si nu ai dat timp. Chromul merge si greu cand am sa:mp-ul deschis. Nu vreau sa fac o cearta. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 17:39 Acuma. Ai dat dovada nu iau unban. Ne vedem peste 2 saptamani Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 17:43 Cand am iesit de pe AFK mi-ai dat ban, eu eram curat nu aveam de ce sa ma speriu, doar nu aveam SUpremo instalat. Punisher [TLG]devil.lel posted on 08.04.2018 18:04 Eu nu cred ca a durat 10 minute de la.:38 cand te am luat supremo sa il instalezi. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 18:06 Ai skype? Sa-ti arat prin partajare sa vezi ce net am si daca am sampu deschis sa vezi cum merge chrome. Da asta e. E vina mea ca nu-l aveam instalat. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 18:44 Niciodata nu am crezut ca o sa fiu banat pentru o chestie asa banala. Dar din prostia mea uite ca am luat. Data viitoare noroc sa ma mai banezi. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 19:03 Ba da cum s-o nimerit supremo? Aveam TW. Aveam AeroAdmin aveam AnyDesk doar supremo nu aveam. Cand am spus ca n-am supremo instalat nu puteai sa spui ai TW sau aeroadmin sau anydesk? Asta le aveam si ma puteai lua cu ele. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 19:06 Jucătorii suspectați de coduri, moduri ilegale, afaceri ilegale și așa mai departe pot fi controlați în calculator de către un admin.Refuzul controlului sau necooperarea completă (/q, crash, oferirea de date false adminului, deranjul adminului în timpul controlului, ori alte situații similare) se sancționează (sancțiune: ban 14 zile + interdicție ganguri).A doua abatere se sancționează cu ban 30 de zile + interdicție ganguri iar de la a treia în sus cu ban permanent + interdicție ganguri.Încercarea de a ascunde fișierele interzise (rulare CCleaner sau alte programe, ștergere fișiere când ești luat la control), deținerea de fișiere sau urme de fișiere cu nume de coduri se sancționează ca și cum ați folosi coduri pe server.Durata interdicției în ganguri este aceeași ca și când ați fi sancționați pentru folosire coduri.Programe control:1. AeroAdmin (ultima versiune): http://www.aeroadmin.com/en/downloads.html">download2. TeamViewer (ultima versiune): https://www.teamviewer.com/ro/download/windows/">download3. Supremo (ultima versiune): http://www.supremocontrol.com/download-supremo/">download4. AnyDesk (ultima versiune): https://anydesk.com/ro/download">download Punisher [TLG]devil.lel posted on 08.04.2018 19:37 Deoarece eu folosesc doar Supremo. Banned Player easyw0w[S4F] posted on 08.04.2018 19:44 Logic. E neefectuat corect. Ti-era foarte foarte greu sa iti iei TW si sa ma iei cu TW. Era mult mai usor sa le ai pe toate ca sa evitam ce s-o intamplat. easyw0w[S4F] Source Size 4 minutes ago, EvolutioN RPG4 said: O să ținem legătura, trebuie să terminăm treaba aia pe 2 @easyw0w RETIERED Tinem tinem. Edited April 8, 2018 by easyw0w RETIERED 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 afaceri ilegale a? las' ca va dau eu in gat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 @Mury avem de scos pe cnv cu 3/3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mury Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 2 minutes ago, EvolutioN RPG4 said: @Mury avem de scos pe cnv cu 3/3 uh, baieti rai pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Ce se vorbeste p'aici, cf voi? @rTn Dyablox VIP, ai vazut ce-am facut pe la B-GAG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 nici eu nu inteleg care i treaba .. si pe rpg 1 o dat la unu ban afaceri ilegale .. si o patrime de server face evente chestii zici ca a murit in plm Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 5 minutes ago, Mury said: uh, baieti rai pe aici II dam amenintare daca nu ne da sub la amandoi ia 3/3 =) 4 minutes ago, TLG Lewoo said: Ce se vorbeste p'aici, cf voi? @rTn Dyablox VIP, ai vazut ce-am facut pe la B-GAG? Am vazt ce ai facut pe b-gag da fa una si in cinstea mea. Tot cu Kelton Account Unban si ala care ma trage sa fie Banul Ramane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 5 minutes ago, TLG Lewoo said: Ce se vorbeste p'aici, cf voi? @rTn Dyablox VIP, ai vazut ce-am facut pe la B-GAG? Nu ba, ți-am scris pe whatsapp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 WHAT IS MY LIFE? https://www.youtube.com/watch?v=4v5hXZdbUj8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 Ba, tu spui de reputația ta, dar eu ca eram sublider și la fiecare war ma certam cu codatii adversi și am luat ban pentru cod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Nu ba, ți-am scris pe whatsapp.. Nu ca n-am facut nimic special, doar am manageriat subforumul cum trebuia Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Ba, tu spui de reputația ta, dar eu ca eram sublider și la fiecare war ma certam cu codatii adversi și am luat ban pentru cod.. Stii ce am spus eu? Am spus: Sunt curatul B-zonului eu dau bine din mana, chiar daca sunt curat astia acuma ma cred codat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 8, 2018 Author Share Posted April 8, 2018 PaI și eu la fel. Am fost de foarte multe ori acuzat de cod. leo intra oe whatsapp ca te sparg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 @EvolutioN RPG4easyw0w.alex@outlook.com pe skype. Asa sa ne fie mai usor pt dovezi Cine mai doreste sa ma adauge sa spuna numele de pe forum la acolo cand imi dai request. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 (edited) 1+ sau sal? Edited April 8, 2018 by easyw0w RETIERED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts