Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

12 hours ago, Bilosul said:

la ora 4AM baiatu meu dyablox inloc sa doarma minim 8 ore pe noapte, el sta pe samp, pffffffffffff

Azi n-am dormit :)

Salutare echipă.

Ba deci astazi am murit de ras la war. Acolo frumos un 3/3 fac si eu kills si ma trezesc cu unu langa mine KeltonROYAL poc poc 3/3 mi-o dat. Cum o urcat pe cladire nu stiu ca iti trebe Huntely. Si dupaia dupa worstul blana de -16 ma trezesc cu amenintari de ban pt aimbot =)) 

clubul matematicienilor independenti va saluta acum lasatima sami beau plutoniul lichefiat in ogannesiu prin ardere

cum sa zici lasama sami beau cafeaua :)))))) cea mai proasta replica cred ca daca o mai aud odata ii torn cafeaua lu ala in cap

1 minute ago, FabiShunk SS said:

clubul matematicienilor independenti va saluta acum lasatima sami beau plutoniul lichefiat in ogannesiu prin ardere

cum sa zici lasama sami beau cafeaua :)))))) cea mai proasta replica cred ca daca o mai aud odata ii torn cafeaua lu ala in cap

nu e cafeaua e kafeaua wa matematikiianuleKIA

Edited by V i d i r i c

24 minutes ago, V i d i r i c said:

nu e cafeaua e kafeaua wa matematikiianuleKIA

ce kia ma nus in kia sunt in ss pt ca mie sila si mie scarba de teamuri, adica era ceva frumi prin 2016 dar cand toata lumea isi face teamuri si dupa traiesc in jocul asta devine irelevant si penibil, la fel si cu war montage-urile, ce dq ma pune sa scot montaj la o luna sa ma uit eu si mamaia cum pun speed 10 minute si fac un kill la paintball

4 hours ago, Bilosul said:

si asculti cv muzica pe fundal sau esti full focus acolo?

Daca fac rapoarte, pot sa ascult muzica, daca programez, nu.

Seara la echipa, dormiti?

1 hour ago, FabiShunk SS said:

esti la facultate bai dya?

Anul 4 la Centru de Excelență in Informatică și Tehnologii Informaționale. E ceva gen clasa 13, doar că anul asta fac doar obiecte de specialitate. La anu aplic la facultate.