costi buci de cal Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 13 minutes ago, Lewoo said: bordură care-ti baga pula-n gură aseara mam pupat cu mata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Just now, BiloSul said: aseara mam pupat cu mata Fiule, asta-i incest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo euro dolar from qatar Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 5 minutes ago, cedryk1337 said: ba andreea esca ăsta @Clanin3 cum mai e pe samp pe 4 ca as vrea sa ma reapuc don t do that shit :)))) hai pe 1 mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Just now, Lewoo said: Fiule, asta-i incest. Taci pacatosule, Inchina-te!!! 1 minute ago, enzo said: don t do that shit :)))) hai pe 1 mai bine Si eu zic sa te duci pe 1, e mai bine acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Dumnezeu cu mila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 49 minutes ago, Clanin3 said: Taci pacatosule, Inchina-te!!! Si eu zic sa te duci pe 1, e mai bine acolo. mata mi se invarte pe pl ca un beyblade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 56 minutes ago, Clanin3 said: smek am admin 3, apuca-te. si eu am helper 2 nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 2 minutes ago, NGB said: si eu am helper 2 nu? tu esti un amărât Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 3 minutes ago, Lewoo said: mata mi se invarte pe pl ca un beyblade ma-ta mi se invarte la comanda. Mersi! 3 minutes ago, NGB said: si eu am helper 2 nu? Nu, ai helper 0. Just now, Lewoo said: tu esti un amărât Tu esti un gras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 14 minutes ago, Clanin3 said: ma-ta mi se invarte la comanda. Mersi! Nu, ai helper 0. Tu esti un gras. Sa vezi cum dau cu șuncile de bucile moaaati cand o ard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Seara echipă, ce faceți? Uite purtam discutii de filozofi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 1 hour ago, Clanin3 said: Si eu zic sa te duci pe 1, e mai bine acolo. pai de copii cu cod dau oriunde pe b zone deci macar ma duc pe 4 ca pnm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 11 minutes ago, Lewoo said: Uite purtam discutii de filozofi Aveți noroc că n-am timp să mă apuc de capul vostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 17 minutes ago, Lewoo said: Sa vezi cum dau cu șuncile de bucile moaaati cand o ard ce buna a fost asta ba =)))))) ahahahahhahahahahahhaahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 18 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Seara echipă, ce faceți? Lucram la o carte noua, numita "Injuraturile anului 2019", asa-i @Lewoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Salut ba cf? @FabiShunk TSA Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Scrie doamna rapid la tabla si ii fac bucile hora brasoveanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 15 minutes ago, Clanin3 said: Lucram la o carte noua, numita "Injuraturile anului 2019", asa-i @Lewoo? Ofcors 1 minute ago, eB Vidiric said: Scrie doamna rapid la tabla si ii fac bucile hora brasoveanca. Am sho d-astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adytza Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Salutare ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 1 hour ago, Lewoo said: Ofcors Am sho d-astea Ai buci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 5 minutes ago, LORD Adytza said: Salutare ce faceti? Foarte bine frate, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adytza Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Just now, Lil Wald said: Foarte bine frate, tu? Sho p'aci cu posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 35 minutes ago, LORD Adytza said: Salutare ce faceti? Să nu te mai văd că postezi aici. Noapte bună echipă, ne auzim mâine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 29 minutes ago, Clanin3 said: Ai buci? Cu botox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts