Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 AM LUAT 5 IN SIMULARE DAU DE BĂUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 13 hours ago, Lewoo said: Mi-ai zis-o de mi-ai lins-o Danke. 26 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Prea mulți helperi aici, @Clanin3 mai bagă niște HW-uri. Le dau direct helper 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 34 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Prea mulți helperi aici, @Clanin3 mai bagă niște HW-uri. Nu te rog ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 @ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@Clan Lol mi-a înnebunit forumu pe tlf Nici nu l știu pe tip Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 16 minutes ago, Lewoo said: @ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@ClanKer@Clan Lol mi-a înnebunit forumu pe tlf Nici nu l știu pe tip Săracu' băiat, cred că te trimetea dacă îi dădeai atâtea menţionuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 4 hours ago, P R O C O P E said: Neața spameri cand e neata pt tine ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mariius Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 22 hours ago, BiloSul said: in 3 luni am dat 30 de kg presupun, daca vrea cnv sa slabeasca, sa ma intrebe pe mine doar cei cu iq-ul foarte ridicat vor reusi sa faca fatza dietei mele Cum ai slabit atat de mult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 3 minutes ago, AT Mariius69 said: Cum ai slabit atat de mult? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 4 hours ago, Lewoo said: AM LUAT 5 IN SIMULARE DAU DE BĂUT 5.20 la MATE DOAR DIN SUBIECTU II SI III TE PUP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 minute ago, BiloSul said: 5.20 la MATE DOAR DIN SUBIECTU II SI III TE PUP Sunt mai curios cat iau la romana, acolo chiar ca n-am idee ce-am facut Adik nu-i ca la mate cu rezultate fixe Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Just now, Lewoo said: Sunt mai curios cat iau la romana, acolo chiar ca n-am idee ce-am facut mortii ei de romana, deja sunt pregatit cu replicii de aparare pt cand o sa fiu luat la misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Just now, BiloSul said: mortii ei de romana, deja sunt pregatit cu replicii de aparare pt cand o sa fiu luat la misto Tu o sa fi? Eu am scris ca Stefan Tipatescu e in relatie cu Nae Catavencu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 4 minutes ago, BiloSul said: 5.20 la MATE DOAR DIN SUBIECTU II SI III TE PUP Bv fata mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mariius Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 minute ago, BiloSul said: mortii ei de romana, deja sunt pregatit cu replicii de aparare pt cand o sa fiu luat la misto 2 minutes ago, Lewoo said: Sunt mai curios cat iau la romana, acolo chiar ca n-am idee ce-am facut Adik nu-i ca la mate cu rezultate fixe 4 minutes ago, BiloSul said: 5.20 la MATE DOAR DIN SUBIECTU II SI III TE PUP 4 hours ago, Lewoo said: AM LUAT 5 IN SIMULARE DAU DE BĂUT Am luat 7.15 la matematica. Va pup ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 22 minutes ago, AT Mariius69 said: Am luat 7.15 la matematica. Va pup ;* sa ne pupi in gaoaza dupa ce am avut diarie, mariusika :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 =))))))))))))))))))))))) ba am auzit ca daca-ti bati un cui in frunte, nu simti nimic pt ca e zona libera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 minute ago, BiloSul said: =))))))))))))))))))))))) ba am auzit ca daca-ti bati un cui in frunte, nu simti nimic pt ca e zona libera Incearca si zi-mi cum e, poate ma bag Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 @NGB parca se ocupa cu dinastea, ia zi-ne negebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mariius Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 8 minutes ago, BiloSul said: =))))))))))))))))))))))) ba am auzit ca daca-ti bati un cui in frunte, nu simti nimic pt ca e zona libera Incearca tu primul, daca mori nu ne batem cuiul, daca nu mori, tot nu ni-l batem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 34 minutes ago, Lewoo said: =)))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 33 minutes ago, AT Mariius69 said: Incearca tu primul, daca mori nu ne batem cuiul, daca nu mori, tot nu ni-l batem. e chair reala treaba, cei din puscarie au un cui in frunte ca sa ii recunoasca ceilalti ca e turnator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 (edited) @Ichimaru scoate drq carnatu din gura Edited March 26, 2019 by Lewoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnonimuS RPG2 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 hai noroace,lasa ca suntem baieti buni:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts