Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, BiloSul said:

e bine sa vrei da e probabil sa mi-o iei oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

L-ai rupt 1-0 :))

1 hour ago, BiloSul said:

e bine sa vrei da e probabil sa mi-o iei oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ia-o-n kur

1 hour ago, BiloSul said:

stie cnv cum fac sa se duca a 12a rapid? nu prea mai am chef deloc de falsitatile de colegi

Culca-te devreme pe la 19-20, pleaca din clasa in timpul pauzelor si nu-i baga de loc in seama. :D 

17 minutes ago, AT Mariius69 said:

Culca-te devreme pe la 19-20, pleaca din clasa in timpul pauzelor si nu-i baga de loc in seama. :D 

pe la orele alea ma culc, in pauza nu prea ai pe unde sa te duci

2 minutes ago, Lewoo said:

DSC_0138.JPG

Sper sa aveți o zi buna

Scz bilosule de quote nu-l pot stergepe telefon ?

ce mui mic ai lol

2 hours ago, sT SpeaK said:

Neaţa, mai frecventează cineva fotbalul de aici sau doar eu? :)

Am făcut 11 ani fotbal la nivel profesional. De 4 ori campion al Moldovei și de 2 ori am luat cupa. :) 

1 hour ago, rTn Dyablox VIP said:

Am făcut 11 ani fotbal la nivel profesional. De 4 ori campion al Moldovei și de 2 ori am luat cupa. :) 

Tu vapşe maladeţ

Cattura.PNG.01a04a510347b6a9274a06bccee45fc5.PNG

@BiloSul

cedry2k nu e neaparat genul de rapper care spune adevarul despre cat de jegoasa e lumea in care traim, asta stim deja toti si am auzit-o in toate modurile posibile. mai degraba e de apreciat felul in care scrie, nimeni altcineva nu o sa-l depaseasca in asta. sunt ateu dar frumusetea prin care isi descrie gandurile despre credinta ma fac sa vreau sa merg la biserica.

Edited by cedryk1337

27 minutes ago, cedryk1337 said:

@BiloSul

cedry2k nu e neaparat genul de rapper care spune adevarul despre cat de jegoasa e lumea in care traim, asta stim deja toti si am auzit-o in toate modurile posibile. mai degraba e de apreciat felul in care scrie, nimeni altcineva nu o sa-l depaseasca in asta. sunt ateu dar frumusetea prin care isi descrie gandurile despre credinta ma fac sa vreau sa merg la biserica.

Ok

2 hours ago, cedryk1337 said:

@BiloSul

Ai mare dreptate. A inceput si mie sa imi placa cum cedry2k canta si mereu ma fascineaza versurile sale. Sincer pentru prima data cand i-am auzit muzica nu am inteles nimic din ce zice insa cuvant cu cuvant am ascultat si intre versurile pe care el le zice este o ghicitoare mai bine spus un citat care e greu de inteles... poti sa ma contrazici daca zic ceva gresit...

Salut spameri, ce faceti?

Edited by P R O C O P E