Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, BiloSul said:

cati km alergi?

daca vrei cel mai tare sfaturi: alearga fara muzica, inspira pe nas cu gura inchisa si da-l afara pe gura (meditatie activa), stai mereu drept, misca constant bratzele pe langa corp, fa-ti macar 5 minute de incalzire, nu calca pe calcaie ca e nasolllllllll

foarte tare ca te-ai reapucat, ai grija ca da dependenta =))

Doar incalzirea si faza cu muzica n-o fac

Si cum drq fara muzica, daca n-am muzica ma gandesc cum imi iese sufletu daca mai alerg nuj cat

N-am mai alergat de jum de an, am inceput doar cu 2 km si cv.

Aproape 3

*hits blunt*

20 minutes ago, BiloSul said:

cati km alergi?

daca vrei cel mai tare sfaturi: alearga fara muzica, inspira pe nas cu gura inchisa si da-l afara pe gura (meditatie activa), stai mereu drept, misca constant bratzele pe langa corp, fa-ti macar 5 minute de incalzire, nu calca pe calcaie ca e nasolllllllll

foarte tare ca te-ai reapucat, ai grija ca da dependenta =))

asa si daca invat 6 ore pe zi, alerg si ii satisfac pe cei din juru meu cu un comportament "bun" si "la locul lui", eu cand ma bucur de viata? 

am fost si eu odata genu de persoana care voia sa invete, voia cu adevarat sa dea satisfactii, pana cand a inteles ca pe nimeni nu intereseaza si de acolo am inceput sa fiu pur si simplu eu.

pis pe ea de sala, pe el de comportament "bun", pe ele de carti inca nu ca imi place sa am foi in buzunar care ma ajuta sa ma angajez undeva, deci pana acum a mai ramas doar invatatu din bestia care eram odata.

hai ca mi a mai ramas 1g jumate de hash pe undeva, ne auzim diseara

1 minute ago, cedryk1337 said:

*hits blunt*

asa si daca invat 6 ore pe zi, alerg si ii satisfac pe cei din juru meu cu un comportament "bun" si "la locul lui", eu cand ma bucur de viata? 

am fost si eu odata genu de persoana care voia sa invete, voia cu adevarat sa dea satisfactii, pana cand a inteles ca pe nimeni nu intereseaza si de acolo am inceput sa fiu pur si simplu eu.

pis pe ea de sala, pe el de comportament "bun", pe ele de carti inca nu ca imi place sa am foi in buzunar care ma ajuta sa ma angajez undeva, deci pana acum a mai ramas doar invatatu din bestia care eram odata.

continua tu cu iarba si o sa ajungi sa iei pastile sa te scape de dependenta

tu ai cazut la pamant si-si bat altii maciuca de tine

11 minutes ago, cedryk1337 said:

*hits blunt*

O fac doar pt mine, iar partea cu comportamentul o fac din bun simt, totusi nu vr sa fiu exclus de toti

Singuratatea ucide =))

Si te poti bucura de viata facand lucrurile respective din propria initiativa, dar nu strica sa mai si ascultam de sfaturile celorlalti, unii, desi putini, ne mai vor si binele 

7 minutes ago, BiloSul said:

continua tu cu iarba si o sa ajungi sa iei pastile sa te scape de dependenta

tu ai cazut la pamant si-si bat altii maciuca de tine

Iarba, in cantitati moderate, nu produce dependenta.

Edited by Lewoo

5 minutes ago, Ichimaru said:

Stiti ce inseamna viata? Vreti sa va spun eu ce e viata?

Viata e.... MAIONEZA DE PORUMBEI!!!!!!!!!!

Wtf, ce-i asta, maioneza de Lewoo? N-am stiut ca Lewoo are asa mari tate pt maioneza.

1 hour ago, Lewoo said:

O fac doar pt mine, iar partea cu comportamentul o fac din bun simt, totusi nu vr sa fiu exclus de toti

Singuratatea ucide =))

Si te poti bucura de viata facand lucrurile respective din propria initiativa, dar nu strica sa mai si ascultam de sfaturile celorlalti, unii, desi putini, ne mai vor si binele 

totusi nu am chef sa ma comport bine cu persoane toxice pe care nu le suport, care imi transmit energie negativa de care nu am nevoie. ma refeream la asta. am nevoie de maxim 4 persoane, si doar parerea lor ma intereseaza. in rest, pot fi exclus de oricine, nu ma afecteaza cu nimic.

nu sunt genu de fake emo, depresiv etc, gay tumblr care se taie pe maini, nu mi place singuratatea, detest sa stau singur

ascult de sfaturile unei singure persoane care mi a demonstrat in timp ca nu e ca toate celelalte, in rest pace

nu stiu daca sunt singurul insa majoritatea persoanelor sunt foarte foarte inchise la minte adica damn frate cum sa fii atat de prost, ma minuneaza cum reusesc sa am discutii de genu pe un forum a unei comunitati de gaming si nu in real life unde e plin de imbecili

va las cu asta  || @BiloSul esti pe bodyweight sau pe weights, sala normala?

tu poti asa? 

8 hours ago, cedryk1337 said:

va las cu asta  || @BiloSul esti pe bodyweight sau pe weights, sala normala?

tu poti asa? 

ridic greutati si fac exercitii si cu greutata corpului (tractiuni)

oricum, e mai fain sa faci sala pentru implinirea ta personala decat ca sa fii vazut bine, cum ziceai tu

1 minute ago, BiloSul said:

gusturile difera adev, daca am fi toti la fel ne-am plktisi unul de altu am dreptate sau no? ;) 555 iq.

Ai perfecta dreptate

1 minute ago, TLG NgbAdv said:

Buna ziua baieti fete si @Lewoo

cius