Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 9 hours ago, Wintertime said: ba da @Dyablox am si eu o intrebare ca tu stai in republica moldova gen chestia cu drogurile e asa de rea acolo cum se spune? am vazut un documentar si au cumparat aia iarba cu cardu esti nebun :)))) Păi nu prea știu că nu sunt în temă, dar avem suficienți traficanți și pruducători. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 diablox e dealer sub acoperire in caz ca nu stiati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Nu mai zi bă la toți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 12 hours ago, Wintertime said: ba da @Dyablox am si eu o intrebare ca tu stai in republica moldova gen chestia cu drogurile e asa de rea acolo cum se spune? am vazut un documentar si au cumparat aia iarba cu cardu esti nebun :)))) Ba, sunt si eu in Republica Moldova si pot sa zic si eu ca avem destui din astia care vor sa-si incerce adrenalina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 3 hours ago, AIM Yonut said: Salutare tuturor de pe Rpg2, ce faceți, cum mai sunteți? Ce sa facem, totul e bine, tu? 14 hours ago, Dyablox said: Eu n-am avut parte de zăpadă. Numa tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Neața echipă, ce faceți? @Dyablox doarme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 De ce faci triplu-post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 4 minutes ago, Dyablox said: De ce faci triplu-post? Ma scuzi. Am dat "Quote" la 2 persoane si mi s-au pus 2 posturi deja al 3-lea l-am pus de umplutura.. greselea mea, patesc ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Nu, dar încearcă să eviți astfel de momente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 11 minutes ago, Dyablox said: Nu, dar încearcă să eviți astfel de momente. Bine, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut. Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Ce mai ziceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 4 hours ago, TLG Koppen said: Ba, sunt si eu in Republica Moldova si pot sa zic si eu ca avem destui din astia care vor sa-si incerce adrenalina.. Creste iarba pe dealuri frate, poti sa o strangi cu sacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 1 hour ago, AIM Yonut said: Ce mai ziceți? Bine zicem, tu? 2 minutes ago, NicKlaus said: Creste iarba pe dealuri frate, poti sa o strangi cu sacii Vorbe adevarate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Seara echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Seara echipă, ce faceți? Bnaseara, ce sa facem, bine tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut. Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 1 hour ago, TLG Koppen said: Bine zicem, tu? Vorbe adevarate! Și mie la fel de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 6 minutes ago, AIM Yonut said: Și mie la fel de bine. Ma bucur pentru tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Seara bună tovarăși. Ce mai faceți, ce mai ziceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 29 minutes ago, AlexDN7 said: Seara bună tovarăși. Ce mai faceți, ce mai ziceți? Facem bine, sa nu fie rau si zicem bine, sa nu zicem rau :D, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut. Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Vine cineva să dăm un rob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2020 Author Share Posted March 25, 2020 Noapte bună echipă, ne auzim mâine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 3 hours ago, AIM Yonut said: Vine cineva să dăm un rob? Da, ma poti cauta Koppen pe joc si imi zici ca esti de pe Dyablox Team, sa stiu cine esti 2 minutes ago, Dyablox said: Noapte bună echipă, ne auzim mâine. Noapte buna si tie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 nb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 26, 2020 Author Share Posted March 26, 2020 Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 49 minutes ago, Dyablox said: Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. Bună dimineața, asemenea. 14 hours ago, TLG Koppen said: Facem bine, sa nu fie rau si zicem bine, sa nu zicem rau :D, nu? Vorbe de duh, tinere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts