DerecK KIA ZEW Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 1 hour ago, Dyablox said: Seara echipă, ce faceți? Danule tu ai baut gaz? Tot asa spammer ai ramas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 3 minutes ago, DerecKFCRB1923 VODA said: Danule tu ai baut gaz? Tot asa spammer ai ramas? Nu bă, că oricum nu se pun posturile de aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 5 minutes ago, Dyablox said: Nu bă, că oricum nu se pun posturile de aici Nu se pun? Aaaa pai si au dat seama astia ca le dai faliment la posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 6 minutes ago, DerecKFCRB1923 VODA said: Nu se pun? Aaaa pai si au dat seama astia ca le dai faliment la posturi. Nu-i bă, că oricum nu sunt aici pentru posturi. Ce-i cu nick-ul ăla de nab din 2016? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 4 minutes ago, Dyablox said: Nu-i bă, că oricum nu sunt aici pentru posturi. Ce-i cu nick-ul ăla de nab din 2016? Al meu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 24 minutes ago, DerecKFCRB1923 VODA said: Al meu? Al tău. Pune Dereck frumos să fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 sa va binecuvanteze dumnezeu si maicuta domnului si isus hristos in aceasta zi minunata Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 14 hours ago, Dyablox said: Seara echipă, ce faceți? Neata deja, facem bine, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Eu mă plictisesc. Seara echipă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Shino Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 11 minutes ago, Dyablox said: Eu mă plictisesc. Seara echipă. Seara, cam toti ne plictisim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 Neața echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 3 hours ago, Dyablox said: Neața echipă, ce faceți? Neața bine, ma uit la serial, tu ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 cum ma nu se pun posturile din topicu asta? de aia a plecat milogu ala de mada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 Mna, dacă erați aici pentru posturi, puteți pleca, nu e nici o problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) cineva pe rpg2 sa dam un rob cv edit uitasem de asta Edited April 2, 2020 by cedryk public enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Dau eu. Neața echipă, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 1 hour ago, Dyablox said: Dau eu. Neața echipă, ce faceți? cand intri Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 de ce ai crede ca am sta aici daca n-am face posturi ? lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 5 minutes ago, AT BiloSu said: de ce ai crede ca am sta aici daca n-am face posturi ? lmao poate pt e ca printre ultimele sectiuni ramase cu lume inteligenta hai pe 2 daca ai sange n coe Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi buci de cal Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 3 minutes ago, cedryk public enemy said: poate pt e ca printre ultimele sectiuni ramase cu lume inteligenta hai pe 2 daca ai sange n coe fix pe rpg2 joc. nick [AT].BiloSu o dam la orice ora, iti dau 3/3 cu telefonu la ureche si cu kendama la gat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 5 hours ago, Dyablox said: Dau eu. Neața echipă, ce faceți? Neata, facem bine sa nu fie rau! Tu ce faci? Salutare echipa, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 1 minute ago, TLG Koppen said: Neata, facem bine sa nu fie rau! Tu ce faci? Salutare echipa, ce faceti? sal frt vad ca inca ai helper bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koppen Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 (edited) 2 minutes ago, cedryk93 said: sal frt vad ca inca ai helper bv Nu inca da din nou Am aplicat iarasi.. mereu ma las de joc si peste ceva luni ma atrage inapoi... mna asta e pt ca am mult timp liber si stiu sa imi organizez timpul.. si daca tot am zis sa profit de moment si am reaplicat si am fost si acceptat ? mna.. acm e rpg2 nu rpg4, alta treaba Edited April 3, 2020 by TLG Koppen Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW .Moldoveanu Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 9 minutes ago, TLG Koppen said: Nu inca da din nou Am aplicat iarasi.. mereu ma las de joc si peste ceva luni ma atrage inapoi... mna asta e pt ca am mult timp liber si stiu sa imi organizez timpul.. si daca tot am zis sa profit de moment si am reaplicat si am fost si acceptat ? mna.. acm e rpg2 nu rpg4, alta treaba De ce oare eu nu iau helper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Cred că dacă te uiți în oglindă, găsești răspunsul. Salut echipă, ce faceți? Azi e vineri, și chiar dacă stăm în carantină, eu am simțit-o ca pe o vineri adevărată. Mi-am parcurs cursurile și am încărcat temele înainte de deadline. Ce bravo sunt, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts