Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, TLG Lewoo said:

Dc drq ai ”RETIRED” la nume daca nu te-ai lasat?=))

M-am lasat

Tin contu asta "DumneW0W" sa nu imi distrug tot, la 14 ile bag inactivitate 14 ile r3 si dupaia demisie sau dau contu lu fratemiu mai mic

Edited by easyw0w RETIERED
Dc Virgula ma easyw0w?

Cine are de retras, se retrage la așa un nivel că-l doare în coi dacă ceilalți se gândesc că încă joacă. Nu e nevoie demonstrativ să-ți pui retired la nume și încă cu majuscule.

Luați exemplu de la mine, decât să-i faci pe ceilalți să creadă că nu joc SA:MP, dimpotrivă, le zic că sunt vasile.Xx.2017 pe RPG4, civil, și tind spre a întra în Taxi.

Edited by Blessing

Just now, A n d r a said:

Mda, frumos totuși. Mersi Cipriian că spui intr-o parte și în alta că e X pe contul și are fel și fel de cheats.

Mulțumesc si lui Devil.lel care mai era cu inca un admin pe TW şi logica l-a doborât total. Acum aștept răspuns la cererea de unban.

Îmi pare rau, Ayhao..

Andraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cand ti-am spus... Acuma sper sa iei unban, daca nu iei te ajut eu.

4 minutes ago, Blessing said:

N-are cum să primească unban.

Fii atent, poate face o faa de sa ia si cipri ban, de spun aici o luati toti si n-am chef.

1 minute ago, South Merisor said:

ce rpg1 bă, oricum ia unban pe RPG4

Daca o gasito la TW, nu se ia.

@A n d r a Accept pe skype sa-ti arat, sa nu fure astia.

Edited by easyw0w RETIERED

Pilele sunt peste tot, este o chestie ce o face pana si inconstient omu'

Depinde în ce împrejurări. În SA:MP liber, chiar vă încurajez să vă bateți coada de regulament.

La urmă, când vă veți retrage, să puteți zice că v-ați distrat frumos fără a vă simți un sclav robotic pus de cineva pentru a face X sau Y.

7 minutes ago, Blessing said:

Depinde în ce împrejurări. În SA:MP liber, chiar vă încurajez să vă bateți coada de regulament.

La urmă, când vă veți retrage, să puteți zice că v-ați distrat frumos fără a vă simți un sclav robotic pus de cineva pentru a face X sau Y.

Am lider de un an fara 4 zile si am facut in mare parte numai dupa mine, 0/3 LW =))

Am lider de un an fara 4 zile si am facut in mare parte numai dupa mine

Cred că obiectivul major al fiecărui jucător de SA:MP, pe RPG B-Zone, e să ajungă Supervisor și să facă DM cu Rhino la intersecția LV.

+ Unde-i warul?

- Aici (Arată drq știe unde pe o hartă)

+ Unde-i Deatmatchu?

- (Pune mâna la inimă).

DM is love, DM is life.