Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Si mai lasa drq sa:mp-ul ca e doar o durere de cap, mai ales cand mai ai si functii. Nici nu-ti dai seama cate pierzi. 

Nu mai am activitate sporita pe samp de 2 luni, o sa las helperul cand iau r6 fbi si acolo putrezesc, intru pentru log.

Exact... Pana la urma de ce esti helper? Nu te plateste nimeni, nici macar cu bani din joc si tu sa te frustrezi sa-i ajuti pe niste noobi cu intrebarile lor scrise cu retardism, stai cu grija ca-ti pica serverul si n-ai raportul facut si cine stie cum iei remove la helper. Nici nu stiu de ce ai mai vrea helper acum

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Pai ma bucur ca ai gasit o metoda originala ca sa scapi de depresie, dar mai sunt multe alte care-s mai putin GAY :)) 

Du-te ba drq =))))))))))

1 minute ago, Blessing said:

Depresiile dureaza luni si luni. Ceea ce va apuca pe voi e o tristeta temporara. Se rezolva astfel:

1. Te lasi de SA:MP

2. Te lasi de retelele de socializare.

3. Te lasi de masturbatie.

Si atunci, in mare parte, se rezolva tot.

Cu placere.

4. Activitate fizica sporita deoarece creierul produce melanina in acel stadiu, si asta si planuiesc sa fac, ms Blessing :))

4 minutes ago, Lewoo said:

Tu care zici ca mai e? Totul merge bine, perfect, toti suntem bine dispusi, tu cf?

Doar stau.

4 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Ba, mai traiesti? De ce asa slab in ultima vreme?

Supraviețuiesc, mi s-a cam luat de SA:MP și de viață, iar pe lângă asta n-am prea avut timp.

21 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Referitor la ultimul punct te-as contrazice.

Din punct de vedere stientific, ma poti contrazice zicandu-mi despre melanina, dopamina si serotonina, dar problema aici e ca unul cand se masturbeaza primeste satisfactie instantanee, pierde interesul pentru a face activitati grele de 1 - 2 ore cum ar fi sa citeasca, sa faca sport sau orice altceva care ar emana aceste hormone odata ce timp de 2 - 5 min., prin masturbatie, poate sa le emane. Placerea primita la sfarsitul unei activitati mai grele e cu mult mai placuta decat cea primita in masturbare. Gandeste-te cat de multa munca necesita sa te culci cu o fata, necesita rabdare, timp si dedicatie, iar in cele din urma ajungi in pat, insa masturbatia, ti-o faci 10sec. si apoi simti ca nimic nu-ti mai trebuie. Acest morav cu timpul te domina si se reflecta in viata, nu mai muncesti intr-atat de greu deoarece niciodata n-ai inteles ce inseamna placerea de a finaliza un lucru greu, mereu mergi spre ce e usor chiar daca nu te va satisface la fel de mult precum unul greu. Pe langa asta, pe unii, masturbatie ii face sa se distantieze de fete. Pierzi interesul de a avea ceva cu o fata deoarece, cum am zis inainte, unii prefera acasa in 10sec. sa primeasca placere instantanee decat sa astepte 1 - 2 luni. 

Opinia mea e axata mai mult pe long-terms effects. La moment, da, te simti mai bine, una alta, dar ce conteaza e actiunile prezentului care vor avea un impact pozitiv in viitor, ci nu actiunile prezentului care iti aduc doar o satisfactie tenporara.

Cat despre cancerul de prostata, care cica se evita prin masturbatie, se evita la fel de bine si prin relatii sexuale. Deci, aici deja preferintele fiecaruia.

La 40 de ani, daca te simti singurel, da-i cete vrei, ca in urma urmei ajuta la bunastarea aparatulii masculin, dar acum cat esti tinerel si in proces de formare tre' sa optezi pentru activitati mai "interumane".

Edited by Blessing

1 minute ago, Blessing said:

Din punct de vedere stientific, ma poti contrazice zicandu-mi despre melanina, dopamina si serotonina, dar problema aici e ca unul cand se madturbeaza primeste satisfactie instantanee, pierde interesul pentru a face activitati grele de 1 - 2 ore cum ar fi sa citeasca, sa faca sport sau orice altceva care ar emana aceste hormone odata ce timp de 2 - 5 min., prin masturbatie, poate sa le emane. Placerea primita la sfarsitul unei activitati mai grele e cu mult mai placuta decat cea primita in masturbare. Gandeste-te cat de multa munca necesita sa te culci cu o fata, necesita rabdare, timp si dedicatie, iar in cele din urma ajungi in pat, insa masturbatia, ti-o faci 10sec. si apoi simti ca nimic nu-ti mai trebuie. Acest morav cu timpul te domina si se reflecta in viata, nu mai muncesti intr-atat de greu deoarece niciodata n-ai inteles ce inseamna placerea de a finaliza un lucru greu, mereu mergi spre ce e usor chiar daca nu te va satisface la fel de mult precum unul greu. Pe langa asta, pe unii, masturbatie ii face sa se distantieze de fete. Pierzi interesul de a avea ceva cu o fata deoarece, cum am zis inainte, unii prefera acasa in 10sec. sa primeasca placere instantanee decat sa astepte 1 - 2 luni. 

Opinia mea e axata mai mult pe long-terms effects. La moment, da, te simti mai bine, una alta, dar ce conteaza e actiunile prezentului are va avea un impact pozitiv in viitor, ci nu actiunile prezente care iti aduc doar o satisfactie tenporara.

Cat despre cancerul de prostata, care cica se evita prin masturbatie, se evita la fel de bine si prin relatii sexuale. Deci, aici deja preferintele fiecaruia.

Frumos scris, am facut efort mare sa citesc tot ca in prima secunda de la vederea textului asta mare ma apucase o lene... :))