Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, easyw0w RPG4 said:

Cam da. Bine e si experienta da asa e mai pe langa =)) 

Lo luat pe Tanase doar ca dadea pereti :P 

Aici poate exagerezi.. Chiar de faci scor pe + sau esti minusar, asta nu trebuie sa fie motiv de alegere a subliderului

Just now, A n d r a said:

Aici poate exagerezi.. Chiar de faci scor pe + sau esti minusar, asta nu trebuie sa fie motiv de alegere a subliderului

De il dau p[e Dominique exemplu are 2 sublideri ba

PERETE DUPA PERETE DUPA PERETE

Cand vezi ca-i alege daor ca dau bine iti pocneste vena.

2 minutes ago, easyw0w RPG4 said:

De il dau p[e Dominique exemplu are 2 sublideri ba

PERETE DUPA PERETE DUPA PERETE

Cand vezi ca-i alege daor ca dau bine iti pocneste vena.

Asa-si creste numarul de codati din mafie, iar la un numar anume el primeste sanctiune. O face pe proprie raspundere.

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Subliderul trebuie sa fie de incredere, sa poata organiza si in ultimul rand sa traga bine.

Corect

Edited by A n d r a

4 minutes ago, A n d r a said:

Asa-si creste numarul de codati din mafie, iar la un numar anume el primeste sanctiune.

5 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Subliderul trebuie sa fie de incredere, sa poata organiza si in ultimul rand sa traga bine.

https://www.rpg4.b-zone.ro/wars/interdictionRequest/99

https://www.rpg4.b-zone.ro/wars/interdictionRequest/94

De nu se stia Dominique cu adminii astia aveau ban, da au scapat doar cu interdictie...

El alege subii doar ca-s aia cu tupeu sa dea pereti. Si inca mai sunt filmari cu astia cu peretei si pnm

Sper ca urmatoru lider sa nu fie ca Dominique sa se stiie cu Admini si ca factiunea lui sa fie plina de ZEWi

https://www.rpg4.b-zone.ro/factions/logs/reddragon/page/7

Edited by easyw0w RPG4
No primit warn pt codatii ca abia ii baneaza...

Pai da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devii codat ca sa ajungi sublider. Eu n-am folosit niciodata coduri, dar scorul meu general de gangster e pe + si nu mai zic ca eram unicul din mafie care facea pe + la war.

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Pai da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa devii codat ca sa ajungi sublider. Eu n-am folosit niciodata coduri, dar scorul meu general de gangster e pe + si nu mai zic ca eram unicul din mafie care facea pe + la war.

Te rog spune-i asta si lui GabiTM cu pereti lui, imi facea spawnkill din spatele HQ-ului o bagat poor 200 sau Silent 210....

Eu faceam pe +.. pe minus.. nici nu mai stiu cand luam best :))

CODUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

sau manevra Bita Magica, nu stim inca =)) 

Eu faceam pe +.. pe minus.. nici nu mai stiu cand luam best :))

ce le ai tu cu codurile

Parca nici nu am =)) 

Te rog spune-i asta si lui GabiTM cu pereti lui, imi facea spawnkill din spatele HQ-ului o bagat poor 200 sau Silent 210....

Eram odata la un war cu Avispa pe HQ TTB 1 si aveam o pozitie foarte buna, faceam kill list, si unul din Avispa s-a enervat si mi-a dat asa un perete de eu nici n-am reusit sa-mi dau seama de unde tragea :))  Era 6-0 pentru noi, m-a ucis si am pierdut waru...

1 minute ago, easyw0w RPG4 said:

CODUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

sau manevra Bita Magica, nu stim inca =)) 

Gurrrrrrrrrrrrrrrrrrra, cat am fost sublidera n-am bagat coduri la war de dragul factiunii :))

Gurrrrrrrrrrrrrrrrrrra, cat am fost sublidera n-am bagat coduri la war de dragul factiunii :))

Doar Manevra Bita Magica....

1 minute ago, rTn Dyablox VIP said:

Eram odata la un war cu Avispa pe HQ TTB 1 si aveam o pozitie foarte buna, faceam kill list, si unul din Avispa s-a enervat si mi-a dat asa un perete de eu nici n-am reusit sa-mi dau seama de unde tragea :))  Era 6-0 pentru noi, m-a ucis si am pierdut waru...

De nu-l linisteam eu ii omora pe toti wai =)) 

MAI SPERIAT ATUNCI VADA CA TE BAGI IN PERETE AM ZIS "GATA E A MEA" TU SCOSAI COMBATU SI FICATU TU GAURI MIE

))))))))))))))))

Ce se bucura Avispa cand luasem ban