Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Noapte buna echipa, maine am ultimul bac si o sa devin putin mai activ, vad ca ati inceput iar sa postati cu capul de jos.

1 minute ago, GF Bad Boy said:

Nu l-am vazut si nu l-am auzit niciodata in viata mea, poate doar in avatarele lui Lewoo.

Nu, nu e fața aia de homosexual pe care o are lewoo în avatar =)) 

5 minutes ago, South Clanin3 said:

E clară treaba =)). Unul dintre cei mai mari rapperi

Asta nu stie, dar daca il intrebi de fetite chinezoaice ti le pune in ordine pe o lista, asculta K-pop.

Nu judec, dar prima daca cand mi-a trimis o piesa credeam ca mi-a trimis-o ca sa rad cat de ridicola era, dar era serios :))

Da regret in plm ca avea doar 20 de ani, avea viata inainte, ajunsese unde a vrut, la faima si respectul meritat... ironia e ca in ultimul sau live a spus ca daca ar fi sa moara prin orice mod macar stie ca a facut ceva pentru milioane de oameni.

2 minutes ago, GF Bad Boy said:

Ma, mie nu-mi place chiar atat de mult k-popu, daca spun decent e mult, imi doar cateva piese. Ascult mai mult instrumental, rock, dubstep... SI OPENINGURI DIN ANIME *SEVIGIIIIIIII*

=))

Da, openingurile mai merg, cat si rocku.

Just now, GF Bad Boy said:

Dar nu neaparat openinguri, piese in general. Si cum adica? Dubstepu nu-ti place?

A bda, da' n-am observat ca ai scris si dubstep.

Sunt distrus drq, o sa-mi ia cateva zile sa-mi revin complet.

1 minute ago, GF Bad Boy said:

NU INTELEG ba de ce iti place tie de negrii astia sau altora, si nu ca-s rasist, dar nu-mi place mie de personalitatea lor (majoritatea).

El era special, a intrat in sufletul a milioane de persoane, inclusiv al meu.