Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

48 minutes ago, cedryk1337 said:

sal

Salut și bine ai venit. Deoarece ești nou te iert. Un post trebuie să conțină minim 3 cuvinte și să aibă sens. La fel dublu post e interzis ca și limbajul vulgar. Nu te lua după alții, că la un moment dat o să-și ia toți warn.

46 minutes ago, NGB said:

sal

Bă, minim 3 cuvinte că n-am chef să fie închis topicul.

10 minutes ago, South Monologue said:

Salut baieti.. i auzi la ei pai ce facem ma aici 'sal' :)) 
Ce se mai audee pe la voi, @rTn Dyablox VIP nu ai murit? 

Îs pe jumate mort, tu?

22 hours ago, Bilosul said:

daca ai vrut sa te duci la mate info ahhahhahahahahahahahhahaahhaahahahahahhaahahha =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

MATE INFO IN 2K19 WTF??????????????????

CEAI MA MATEMATICA IE FRUMOASA CUM SA NUTI PLACA MATEMATICA APROUFUNDATA SI APLICATA?????????????????????????????????????????????????????????????

TERMINATE SI REVINO CIND ATI VINE MINTEA LA CAP

7 minutes ago, FabiShunk TSA said:

CEAI MA MATEMATICA IE FRUMOASA CUM SA NUTI PLACA MATEMATICA APROUFUNDATA SI APLICATA?????????????????????????????????????????????????????????????

TERMINATE SI REVINO CIND ATI VINE MINTEA LA CAP

daca te ducea mintea, te duceai la liceu tehnologic, participai la concursuri si stateau pasaricile pe langa tine, BILOSU BANDIT <3

3 minutes ago, Bilosul said:

daca te ducea mintea, te duceai la liceu tehnologic, participai la concursuri si stateau pasaricile pe langa tine, BILOSU BANDIT ❤️

=))))))))))))))

daca-ti arat ce licee tehnologice avem noi, unde se intra numai cu 1,2 maxim, cu tiganci si tigani prosti si tarani veniti de la coada vacii, get a life

da, am mai auzit si de licee unde se intra cu 6-7 da eu sunt de la 9 in sus chiar daca sunt prostul clasei pentru ca nu am dc sa invat pana in a 11-a

2 minutes ago, FabiShunk TSA said:

=))))))))))))))

daca-ti arat ce licee tehnologice avem noi, unde se intra numai cu 1,2 maxim, cu tiganci si tigani prosti si tarani veniti de la coada vacii, get a life

da, am mai auzit si de licee unde se intra cu 6-7 da eu sunt de la 9 in sus chiar daca sunt prostul clasei pentru ca nu am dc sa invat pana in a 11-a

CAUTA SUBIECT BAC TEHNOLOGIC SI APOI UITA-TE SUBIECT BAC MATE INFO =))))))))))))))))))))))))))))))))

ba si in liceul meu sunt numai dobitoci ratati tarani dar daca nu-i bagi in seama, n-au treaba cu tn

7 minutes ago, Bilosul said:

CAUTA SUBIECT BAC TEHNOLOGIC SI APOI UITA-TE SUBIECT BAC MATE INFO =))))))))))))))))))))))))))))))))

ba si in liceul meu sunt numai dobitoci ratati tarani dar daca nu-i bagi in seama, n-au treaba cu tn

hahahhah la tehnologic e evident sa iei bacul doar daca nu esti prost bata, l-as lua si fara sa invat cu 8-9 la tehnologic, eu insa la ce fac la clasa ma voi face matematician pentru ca e de nivelul politehnicii si al matematicii de la facultate.

5 minutes ago, FabiShunk TSA said:

hahahhah la tehnologic e evident sa iei bacul doar daca nu esti prost bata, l-as lua si fara sa invat cu 8-9 la tehnologic, eu insa la ce fac la clasa ma voi face matematician pentru ca e de nivelul politehnicii si al matematicii de la facultate.

=)) hai ca nu trebuie sa fii geniu la mate ca sa iei bacul la mate info, doar sa dedici 2 ore pe zi sa inveti, asta mi-a zis Cristian Dascalul daca il sstii de pe yt

3 hours ago, NGB said:

hai meeeen ca nu-l inchide.

A fost închis de 2 ori.

3 hours ago, Bilosul said:

ba daca e cineva care nu bea cafea din clanul asta

Eu nu beau că și așa nu dorm.

3 minutes ago, NGB said:

Eh, în principiu nu am jucat după sau pentru funcţii, când am aplicat prima oară la helper am luat, adică acum :)

Atunci e un lucru bun.

Nici eu n-aveam niciun gand de a lua lider, pana la urma eram un fost jucator al rivalei unde totul se baza pe relatii si liderii nu aveau obligatia de a justifica respingerea sau acceptarea jucatorilor, bullshit. Dar aici tot ce-am facut a fost pe merit. De fapt nu tot, banii i-am facut numai de la altii pe degeaba in mare parte =))

Edited by Lewoo