Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Aparent secțiunea acestui „clan neoficial” e o secțiune în care voi vă măriți fără sens numărul de postări de pe forum, fapt pentru care n-am să mă mai cert cu voi să încetați cu spamul pentru că vorbesc singur. Așadar continuați cu spamul cât doriți însă vă anunț că posturile făcute în această secțiune nu se vor mai cumula cu numărul de postări deja făcute.

Succes la spam ;)

Aparent secțiunea acestui clan neoficial e o secțiune în care voi vă măriți fără sens numărul de postări de pe forum, fapt pentru care n-am să mă mai cert cu voi să încetați cu spamul pentru că vorbesc singur. Așadar continuați cu spamul cât doriți însă vă anunț că posturile făcute în această secțiune nu se vor mai cumula cu numărul de postări deja făcute.

Succes la spam ;)

Așteptai și tu o postare și luai șef de pagină. Clanul este pentru a vorbi cu prietenii, cu situația contului de forum nu-mi permit și nici nu vreau sa fac spam, posturi aiurea. De la incidentul precedent, toate postările gen de mai sus erau șterse personal de mine. Poate nu ți-a plăcut denumirea topicului, dar vezi ca toate sunt mai originale. Băieții care activau aici doar pentru +1, s-au lăsat după ce și-au atins scopul, iar restul chiar și-au deschis propriul clan neoficial. Nu prea îți înțeleg logica la această decizie, dar puțin ma afectează.

rekt de la kelton, tristtttttttttttttt

Alta data cand inainte de a folosi "REKT" si "Trist" fa o privire pe la semnatura si avatarul tau

O vrut si nasu K oleaca de atentie din partea ta

Edited by 666