Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

On 11.1.2018 at 7:57 PM, AnxietyTBH said:

OMGGG SIDOROV!

Ce faci man?

Servus!! Bine man, si eu pe aici, ţaca paca ?

Mai trag cu ochiul la ce prostii abereaza Dya ??

On 11.1.2018 at 8:26 PM, rTn Dyablox VIP said:

Ehh, azi ne-am luat HQ.

V-ati luat HQ ?? HQ-ul ala trebuia sa fie mereu "Colorat" de TTB dar... asta este. Ati dat mita ca sa il luati sau...? ?

6 hours ago, A I M Sidorov said:

Servus!! Bine man, si eu pe aici, ţaca paca ?

Mai trag cu ochiul la ce prostii abereaza Dya ??

V-ati luat HQ ?? HQ-ul ala trebuia sa fie mereu "Colorat" de TTB dar... asta este. Ati dat mita ca sa il luati sau...? ?

Nici cu mita ca bate la ochi. Sunt cei mai slabi astia din TTB, doar Dya ce se mai pricepe...si lideru e nab :)) 

7 hours ago, A I M Sidorov said:

Care mita ba, ca asa l-as fi avut mereu =)) Avem o tactica care lucreaza 100% :)) 

4 hours ago, CLAUDiNHO DeV said:

Nici cu mita ca bate la ochi. Sunt cei mai slabi astia din TTB, doar Dya ce se mai pricepe...si lideru e nab :)) 

Haha ??

Lasa ca nici Dya nu este cine stie ce dar fata de restul..da, se mai pricepe ??

3 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Care mita ba, ca asa l-as fi avut mereu =)) Avem o tactica care lucreaza 100% :)) 

Ce face? Voi? TACTICA? Lucreaza 100%? ??? Vezi bro ca tu esti in TTB nu Avispa ?

2 hours ago, AnxietyTBH said:

Ce faceti mai? <3 

Servus!

Binisol, eu acum m-am trezit ???

7 minutes ago, A I M Sidorov said:

Ce face? Voi? TACTICA? Lucreaza 100%? ??? Vezi bro ca tu esti in TTB nu Avispa ?

M-au chemat si acolo =))

Ba, acu m-am uitat la video, am vreo 20 de FW-uri de dat pentru neascultare ordin :)) 

1 hour ago, A I M Sidorov said:

Haha ??

Lasa ca nici Dya nu este cine stie ce dar fata de restul..da, se mai pricepe ??

Servus!

Binisol, eu acum m-am trezit ???

Man nu tu esti lideru TTB cu care am schimbat bullet pe infernus + vreo 100k? :))

Dupa am luat ban pt aim =))

24 minutes ago, AnxietyTBH said:

Man nu tu esti lideru TTB cu care am schimbat bullet pe infernus + vreo 100k? :))

Dupa am luat ban pt aim =))

?? Daca stau bine si caut prin memoriile mele cred ca da ? Cu mine ai schimbat ???

16 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Eu nu-s lider, sunt sublider, si n-am avut niciodata infernus.

Tu doar Bike si cam atat, in rest numai masinile factiunii ??

4 minutes ago, CLAUDiNHO DeV said:

Da, da! El a fost lider TTB.

@A I M Sidorov Mane, acum ceva timp am intrat in TTB si ziceau astia ca nu ai stiut sa-l pretuiesti pe PRINTU.BELEAUA.

Hmm, nu stiu cine a spus asta insa Printu.Beleaua a fost printesa mea deci.. sorry, posibil sa se auda vorbe aiurea, nu este bai. Eu il stiu pe Printu si el pe mine. Este la fel de posibil sa fi facut si asta, "sa nu-l pretuiesc indeajuns" si imi pare rau dar asta ar trebui sa mi-o spuna el si nu sa spuna altii care nu ai idee de ce a fost intre noi. ;)

3 minutes ago, A I M Sidorov said:

?? Daca stau bine si caut prin memoriile mele cred ca da ? Cu mine ai schimbat ???

Tu doar Bike si cam atat, in rest numai masinile factiunii ??

Hmm, nu stiu cine a spus asta insa Printu.Beleaua a fost printesa mea deci.. sorry, posibil sa se auda vorbe aiurea, nu este bai. Eu il stiu pe Printu si el pe mine. Este la fel de posibil sa fi facut si asta, "sa nu-l pretuiesc indeajuns" si imi pare rau dar asta ar trebui sa mi-o spuna el si nu sa spuna altii care nu ai idee de ce a fost intre noi. ;)

Pai ti-am vandut infernusu si mi-am luat skin de 1kk :))