Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Mury14 said:

Ce mi plac asa zisii designeri de pe comunitatea asta.

Daca nu pun poza full hd, imi da t/c ca nu pot lucra pe imagini pixelate.

Daca le pun poze hd, nu raspunde nimeni.

Daca dau UP imi da t/c ca nu am rabdare si fac posturi aiurea.

...

Si mie-mi place ca, totusi, inca mai apelezi la acesti asa zisi designeri. Printre care ma aflu si eu. Nu am vrut sa comentez, dar mi-a sarit in ochi postarea si de ce nu.

Daca ai gandi ce spui, ti-ai da seama ca atunci cand vrei sa faci lucrari, conteaza foarte mult calitatea. Nu ne dai pe tava niste stockuri atat de LQ incat numeri pixelii pe el.

Inca exista regulament la Requests, pe care il poti citi si nu mai risti sanctiuni.

Daca tot nu ne consideri profesionisti cum ti-ai dori, pe masura propriilor asteptari, esti liber sa te duci pe alta comunitate unde sigur iti sunt satisfacute nevoile.

Edited by A n d r a

1 minute ago, Mury14 said:

ce fain ii sa te plimbi cu ambulanta cand tu de fapt esti ... instructor :))

=))) Hai sa dam [/heal] la CNN LS

N am nimic cu tine, te inteleg.

Hai sa terminam cu subiectu ca nu am chef sa ne certam, nu vreau dușmănii.

Te uiti te rog peste cererea mea cand ai timp?

3 minutes ago, Mury14 said:

ok ok ok, majoritatea designerilor de aici lucreaza f naspa, stroke de 4-5 pe text. uita-te portofolii.

Bun simt mai exista? Pentru cunostintele unora, adica si ale tale, se mai lucreaza si la bannere, postere, lucruri din afara comunitatii. Nu stam zi si noapte la avatare.

Spune-mi tu un designer care lucreaza ''foarte naspa''. Daca te consideri mai bun ca noi, astept un alt PM cu .psd-ul unei lucrari facute de tine, care sa ma faca sa te cred.

Mersi.

1 minute ago, Mury14 said:

N am nimic cu tine, te inteleg.

Hai sa terminam cu subiectu ca nu am chef sa ne certam, nu vreau dușmănii.

Te uiti te rog peste cererea mea cand ai timp?

Cu mine vorbesti? =)) 

1 minute ago, A n d r a said:

Bun simt mai exista? Pentru cunostintele unora, adica si ale tale, se mai lucreaza si la bannere, postere, lucruri din afara comunitatii. Nu stam zi si noapte la avatare.

Spune-mi tu un designer care lucreaza ''foarte naspa''. Daca te consideri mai bun ca noi, astept un alt PM cu .psd-ul unei lucrari facute de tine, care sa ma faca sa te cred.

Mersi.

Iti mai zic ceva si incheiem cearta. Acum aproximativ 1 an - 1 an jumate, si eu am lucrat in photoshop. Lucram doar pe avatare/semnaturi.

Am facut multe cereri de designer, mi-au fost respinse deoarece pe vremea aceea erau designeri adevarati, nu ce sunt acum. Daca mai gasesc pe forumuri portofolii de-ale mele, iti dau PM. .psd nu mai am.

Incheiem cearta .

1 minute ago, PaRaZyTu said:

Cu mine vorbesti? =)) 

Nu