AMMA ToV Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, nu imi merge sunetul jocului!Screenshot (în caz că este necesar): Nu este nevoie Alte precizări:Am instalat cateva moduri lag fix,pc din paie si cred ca de la ele e! oricum am schimbat folderul audio al jocului si tot nu merge! Dau +1! mai exact aceste moduri http://forum.b-zone.ro/topic/161872-mod-samp-lag-fix/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 @, Din ce am citit eu acolo nu modifica setarile audio ale jocului, doar video. Eu zic totusi sa il scoti sau incearca sa dai din game Reset la setari audio si vezi daca merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMMA ToV Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 @, Am dat boss, pai tocmai, nu zice nimic de audio, dar audio nu mai merge daca il scot imi merge in 15 fps... :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 @, M-am interesat un pic. Nu e modul lui, defapt e modul original a lui rasta care iti dezactiveaza si sunetul si tot, indiferent de setari. Deci obisnuiestete fara sunet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florenzi Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Rappa are dreptate, daca vrei sa ai sunet iti recomand sa.dezinstalezi jocul iar apoi să-l instalezi iar, fara modul lu Rasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Ai primit răspunsul. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.