Jump to content

[VB.Net] Tic Tac Toe [X si 0]

Tudoski
 Share

Recommended Posts

Salut! Revin cu un X si 0, cam orice programator il face la inceput, jocul are 2 posibilitatir, single player si multy player [2 jucatori, la acelasi PC].

Video:

Download: http://www.fileshare.ro/e3171900273

Cod sursa: Impart codul sursa cu oricine, doar cere-l ;).

EDit: am uitat sa spun ca arhiva are parola, parola e:

tictactoe

Edited by uNknow123

A mai incercat cineva jocul? Are cineva propuneri? Etc.

Da, incearca sa adaugi un AI mai bun si gradul de dificultate in meniu. Adauga caz de egalitate pentru multiplayer.

Rezolva bug-ul.

Da, incearca sa adaugi un AI mai bun si gradul de dificultate in meniu. Adauga caz de egalitate pentru multiplayer.

Rezolva bug-ul.

Poti sa imi spui te rog bugul? Daca te referi la cele 2 ferestre, am sa il rezolv, si cat despre AI, m-am gandit si eu sa il modific, adica sa ii adaug niste "gandire umana", daca sti cum zic, iar cat despre egalitate, voi adauga si aia =]]. Oricum, multumesc de feed-back :P

Poti sa imi spui te rog bugul? Daca te referi la cele 2 ferestre, am sa il rezolv, si cat despre AI, m-am gandit si eu sa il modific, adica sa ii adaug niste "gandire umana", daca sti cum zic, iar cat despre egalitate, voi adauga si aia =]]. Oricum, multumesc de feed-back :P

In momentul in care am facut poza, calculatorul trebuia sa castige, avea 3 puncte, dar nu mi-a aparut fereastra cum ca a castigat.

In momentul in care am facut poza, calculatorul trebuia sa castige, avea 3 puncte, dar nu mi-a aparut fereastra cum ca a castigat.

Aham, am sa incerc sa depistez bugul, momentan lucrez la "gandirea umana"

Uite o poza cu cum ar arata noua versiune: post-84594-0-29509400-1449772209_thumb.png

Codul sursa pentru singleplayer din prima versiune: http://pastebin.com/raw.php?i=WEQ7imVr

EDIT: AM GASIT SURSA PROBLEMEI, VA FI REZOLVATA IN URMATORUL UPDATE. :)

Edited by uNknow123

Aham, am sa incerc sa depistez bugul, momentan lucrez la "gandirea umana"

Uite o poza cu cum ar arata noua versiune: attachicon.gifTicTacToe PreAlpha.PNG

Codul sursa pentru singleplayer din prima versiune: http://pastebin.com/raw.php?i=WEQ7imVr

EDIT: AM GASIT SURSA PROBLEMEI, VA FI REZOLVATA IN URMATORUL UPDATE. :)

Asta se intampla cand lumea asculta de mine. :D :D

Nu mi se pare chiar atat de "prietenos" codul scris in VB :(

Edited by Cdorsu

cum adica ? :)))

In primul rand, nu-mi place faptul ca trebuie sa scrii "If" cu 'i' mare si la fel si celelalte keyword-uri. Nu-mi place nici faptul ca "Elseif" e legat. Si cel mai tare ma enerveaza acel "As", imi aminteste de altceva, ce nu are legatura cu programarea. :))

Si, in plus, nu inteleg de ce blocul "catch" trebuie sa fie in interiorul blocului "try".

Imi aminteste de PASCAL.

Esti cel mai tare daca poti scrie asemenea lucruri. :D

Edited by Cdorsu

In primul rand, nu-mi place faptul ca trebuie sa scrii "If" cu 'i' mare si la fel si celelalte keyword-uri. Nu-mi place nici faptul ca "Elseif" e legat. Si cel mai tare ma enerveaza acel "As", imi aminteste de altceva, ce nu are legatura cu programarea. :))

Si, in plus, nu inteleg de ce blocul "catch" trebuie sa fie in interiorul blocului "try".

Imi aminteste de PASCAL.

Esti cel mai tare daca poti scrie asemenea lucruri. :D

la un moment dat te obisnuiesti, dar nu e asa greu de invatat, dar problema e ca vb.net e un high end languange progaming pe cand c++ e la polul opus. dar asta nu prea incurca, pascal nu stiu, dar am auzit de el :)

la un moment dat te obisnuiesti, dar nu e asa greu de invatat, dar problema e ca vb.net e un high end languange progaming pe cand c++ e la polul opus. dar asta nu prea incurca, pascal nu stiu, dar am auzit de el :)

Gata c-o dam in off-topic. :D

Daca e sa inveti doar C++ e destul de usor, da' sa inveti API-uri pentru C++ nu e chiar atat de usor.

Propunere: Adauga in primul dialog un "Options".

Edited by Cdorsu

Ma refer la ce sa contina dialogul cu options

Sa adaugi sunete pentru 'X' si 'O', un sunet pentru atunci cand se termina runda si sa poti modifica din optiuni.

Dificultatea bot-ului s-o pui de acolo.

Sa poti alege cu ce caracter vrei sa joci.

Poti adauga un fel de "streak" - numarul de castiguri/pierderi consecutive sa salvezi intr-un fisier si in primul dialog sa-ti apara acel numar. Din setari sa poti reseta numarul.

Sa adaugi sunete pentru 'X' si 'O', un sunet pentru atunci cand se termina runda si sa poti modifica din optiuni.

Dificultatea bot-ului s-o pui de acolo.

Sa poti alege cu ce caracter vrei sa joci.

Poti adauga un fel de "streak" - numarul de castiguri/pierderi consecutive sa salvezi intr-un fisier si in primul dialog sa-ti apara acel numar. Din setari sa poti reseta numarul.

Chalange Accepted, fa rost de 3 sunete =]], in rest ma ocup eu, cer ajutor doar cu sunitili =]]. Daca nu o sa le fac eu :). M-am gandit si eu la un sistem de save, iar cat despre dificultate, in versiunea la care lucrez (Si am probleme mari, o sa iti trimit o copie cu jocul, inca nu am rezolvat bugul, pentru ca lucrez de 1 zi la o gandire de om, iar sistemul se blocheaza in timp ce PC-ul trebuie sa mute, oricum, voi rezolva problema indata ce imi dau seama cum) sunt 3 trepte: Robot (easy), Human(O gandire umana de invingator, adica nu sta sa se apere) si Defensive (Inca nu am definit aceasta treapta)

Imi pare rau de 2x post, dar am facut un video in care arat versiune Beta a lui 1.1 :):D Enjoy.

Download: Apasa pe oricare "a"

Video:

SoundTrack: Desmeon - On That Day

Edited by uNknow123

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.