Jump to content

TaKeRR
 Share

Recommended Posts

Felicitari! Imi plac lucrarile tale, un blur finut, care zic eu ca se potriveste pe orice stock, brush aplicat ok, si cum a spus si Authe mai sus, wendy este cu mult peste visitor, succes.

Too old -> http://i.imgur.com/CnX5ix8.png L-am văzut de nu știu câte ori ca stock și la tine in portofoliu și la alții. Intotdeauna mi-a plăcut stilu ăsta „dark”. Acum 5-6 am descoperit și eu cum se făcea stilu ăsta, normal, din intâmplare.

Frumoase.

blur frumos si elegant, text la fel de frumos , brush-ul bine pozitionat, pattern la fel. imi place creativitatea ta si sper sa mai vii si cu alte lucrari la fel de buna ca si avatarele. :)

daca vrei si ai timp sa ma ajuti si pe mine. :)

#kw

Ceva făcut dintr-o "sclipire" de moment, am altceva de făcut cu sigla aia însă am zis că merge să fac ceva de genul, fiindcă de ce nu.

Ypw1zbT.png

TDAYwLy.pngf5VZ7Z0.png

- free to use avatars -

BlLfemn.pngK82BXEz.pnguEDliba.pngCivlcW1.png

rRGYSin.pngPMTXWcX.pngO1jHJ1E.pngQ2wUxfq.png

SNgl0IY.pngptz0MWL.png

- signatures -

DoaApQJ.png

S8N8poF.png

xVnugM7.png

9G10ql7.png

e3LXJv1.png

Cam intunecate pentru placul meu, dar trebuie sa recunosc ca sunt cateva care imi plac si asa.

Cateva exemple:

iB5EuVa.png0KwBBel.pngzsOLc73.pngRb1vTP0.pngIVBOM3H.png

O dai puțin prea mult în stilul Shady :)

Încearcă să faci ceva personalizat.KW!

do i know you ?

Cam intunecate pentru placul meu, dar trebuie sa recunosc ca sunt cateva care imi plac si asa.

Cateva exemple:

iB5EuVa.png0KwBBel.pngzsOLc73.pngRb1vTP0.pngIVBOM3H.png

do i know you ?

No.

• .Levy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.