TaKeRR Posted March 25, 2017 Author Share Posted March 25, 2017 Încă câteva avatare urâte care strică la ochi, csf: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 @@TaKeRR, termină cu suferințele, e părerea mea. Calmează-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Încă câteva avatare urâte care strică la ochi, csf: Frumoase dar asta strica tot portofoliul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Pffu... se vede naspa ! Nu imi place nimic cred ca ai idee ce vreau imi place blurul foarte mult , textul de pe v1 nu se vede ok... in rest sunt dragute. Felicitari <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 Niște avatare simple: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Felicitari! Imi plac lucrarile tale, un blur finut, care zic eu ca se potriveste pe orice stock, brush aplicat ok, si cum a spus si Authe mai sus, wendy este cu mult peste visitor, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Too old -> http://i.imgur.com/CnX5ix8.png L-am văzut de nu știu câte ori ca stock și la tine in portofoliu și la alții. Intotdeauna mi-a plăcut stilu ăsta „dark”. Acum 5-6 am descoperit și eu cum se făcea stilu ăsta, normal, din intâmplare. Frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 (edited) @@TaKeRR, lucrezi bine. Simplu = frumos. Blur-ul este frumos, chiar imi place. Edited March 29, 2017 by BAWZIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAlqatraZ Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Hey, Imi place stilul tau cu blur. Este un stil foarte frumos si elegant. Iti doresc pentru viitor mult noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 blur frumos si elegant, text la fel de frumos , brush-ul bine pozitionat, pattern la fel. imi place creativitatea ta si sper sa mai vii si cu alte lucrari la fel de buna ca si avatarele. daca vrei si ai timp sa ma ajuti si pe mine. #kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Pff... asa slab iubire? imi place blurul (IL ADOR) de stockuri nu am ce zice pentru ca mereu am folosit stockuri de la tine. Lucreaza mai mult cu text sa iti vedem valoarea. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Ceva făcut dintr-o "sclipire" de moment, am altceva de făcut cu sigla aia însă am zis că merge să fac ceva de genul, fiindcă de ce nu. - free to use avatars - - signatures - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 De ce esti rau? am zis eu ca imi plac stock urile si iti faci tu semnaturi ... sunt dragute, imi place tot. Text , blur, stock uri. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 O dai puțin prea mult în stilul Shady Încearcă să faci ceva personalizat.KW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NF Bogdan aka Snitzelul Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted April 8, 2017 Author Share Posted April 8, 2017 Am zis că ar merge un UP: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHEH Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Prea mult exposure la unele,daca tie iti place asa.. kw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadyyy Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Cam intunecate pentru placul meu, dar trebuie sa recunosc ca sunt cateva care imi plac si asa. Cateva exemple: O dai puțin prea mult în stilul Shady Încearcă să faci ceva personalizat.KW! do i know you ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoseidonN Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Cam intunecate pentru placul meu, dar trebuie sa recunosc ca sunt cateva care imi plac si asa. Cateva exemple: do i know you ? No. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Imi plac foarte mult, lucreaza mai mult cu text. Bravo pentru munca depusa si mult succes pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Foarte frumos, felicitari!Bafta, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 *mâine revin cu lucrări, nu este nevoie de închidere pentru inactivitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaKeRR Posted April 18, 2017 Author Share Posted April 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Expo Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Imi place cum lucrezi. Ai avut o idee cu acea sigla. Dar pacat ca nu ai duso pana la capat. +1 pentru creativitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sideq Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Bestiale, îmi dai font de la ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts