Jump to content

Portul Lightning de pe iPad Pro vine cu suport pentru viteze USB 3.0; feature adus și de MacBook Pro


zeroNe
 Share

Recommended Posts

Un lucru nu tocmai știut despre uriașa tabletă iPad Pro, este și faptul că portul Lightning a primit acum un upgrade. Acest modul vine cu suport pentru viteze USB 3.0, feature pe care la ora actuală îl regăsim pe unele laptop-uri high-end cum este și cazul modelului MacBook Pro aflat în portofoliul Apple.

 

 

Screenshot%20(18).jpg

 

 

După cum știm, gigantul din Cupertino omite în mod deliberat dezvăluirea unor funcții sau specificații integrate pe noile produse, cantitatea de memorie RAM fiind una dintre acestea. Și schimbarea adusă portului de conectare/încărcare a fost într-un fel ascuns publicului, detaliu ce iese totuși la iveală acum.

 

Ca și performanțe, standardul USB 2.0 ce a fost introdus în anul 2000, suportă viteze de transfer de până la 480 Mbps, în timp ce USB 3.0 vine cu suport pentru viteze de transfer de până la 5 GB pe secundă. Aparent, actualul cablu livrat cu iPad Pro nu suportă vitezele USB 3.0, dar un raport sosit de curând în presă ne dezvăluie că un cablu actualizat va fi introdus în pachetul tabletei pe viitor.

 

 

mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.