Jump to content

Problema la instalare Gta

sahdajkk

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Nu ma lasa sa intalez gta.

Screenshot (în caz că este necesar):https://imageshack.us/i/p3uUhkaDj

Alte precizări:Nu ma lasa sa instales Gta,l-am descarcat de 3 ori si tot aceasi problema am intalnit,am instalat demon tools de o gramada de ori si la fel,am incerct alte versiuni de demon tools si la fel, ma puteti ajuta cu ceva va rog ?

Intra acolo unde ai instalat prima data GTA, sterge tot de acolo, intra in Documents, sterge GTA San Andreas User Files si dupa dai un Restart. Cred ca o sa mearga. Sau poate tu nu ai DirectX care il gasesti in folderul unde e installerul. Daca ai Windows 7 DirectX iti este deja instalat. +1 Daca te-am ajutat.

Gta nu cred ca e stricat,e cel de pe filelist pe care il recomanda toata lumea, hoodlum.

@@Daniel, Am facut asa ,la fel,probabil o sa intstalez windows si o sa postez daca am rezolvat ceva,daca nu e de la hard.

@@vldutz1, Am rezolvat formatand partitia D(cea unde incercam sa instalez jocu) multumesc de sfat,ai +1

Puteti inchide topicul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.