Jump to content

Problemă driver.

Share

Recommended Posts

Nume:Karam

Ce problema ai?:Eroare la driver-ul plăcii video, ”intelr rapid storage technology” și am 2 iconițe înloc de una, am reinstalat ieri windows-ul iar driverele le-am băgat cu Driver Booster 3, am încercat și Slim Drivers + site-ul acer.com, (acer fiind și laptop-ul meu aspire), înăinte să fi reinstalat windows-ul aveam 90 fps, iar acum nici 61 nu ating, doar în casă pe sleep am 70/80.

O scurta descriere a situatiei:Mai sus.

Alte precizari:Dau +30 la cel ce-mi rezolvă problema, dacă este nevoie las și id de skype.

Edited by Karam MIAUMIAU

Arunca windows 7 la gunoi pls.

On: Dezinstaleaza tot ce tine de placa video din PC si ceea ce ai instalat tu si cauta pe net modelul cel mai actualizat al placii tale.

Daca nu, spune-mi mie modelul.

@, Intel( r ) hd graphics family 2000. Nu am de gând să iau windows 8.1 sau altul, pe ăsta l-am folosit mereu. Mai bine intră pe skype, mă bate rău tot ce ține de drivere.

@, Edit, modelul laptop-ului: Acer Aspire 7750ZG

Edited by Karam MIAUMIAU

@, instaleaza programul Driver Booster 2 si scaneaza driverele apoi da update si dupa un restart la PC si imi lasi aici un quote sa-mi zici daca a functionat xdd

Arunca windows 7 la gunoi pls.

On: Dezinstaleaza tot ce tine de placa video din PC si ceea ce ai instalat tu si cauta pe net modelul cel mai actualizat al placii tale.

Daca nu, spune-mi mie modelul.

lasa win7 la locul lui...vezi poate incapi tu in gunoi.

Karam MIAUMIAU

iti trimit imediat PM cu rezolvarea problemei.

Buna seara, . Apasa pe start, click dreapta pe My Computer, apoi proprietati, pe partea stanga a paginii vei vedea Device Manager. Apasa pe el, cauta placa video, dai uninstall. O sa-ti puna update cu driverul, prestabilit de windows 7 din nou.

Ai spus ca ai, Intel® HD Graphics Family 2000. Intram pe site-ul official al intel-ului, unde are un program gratuit special pentru drivere: https://downloadcenter.intel.com/download/24345/Intel-Driver-Update-Utility

Instaleaza-l, scaneaza, iti iei driverele si s-a rezolvat problema, fara sa folosesti alte protocoale de rolare cu alte site-uri si cu probabilitatea de instalare gresita a driver-ului.

Edited by MrRadu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.