Avicii2k Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Salut,cred ca toti ati avut problema asta,faza cu DNSUnlocker sau cand dau click pe ceva apare o reclama pe alta pagina. Am incercat tot felul de sugestii luate de pe net sau am instalat browsere diferite ( Firefox,Opera),dar fara efect.Am luat Plugin-ul ADBlock dar tot degeaba.Help va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Uita-te daca ai programe necunoscute in pc si da-le uninstall. Daca nu mere ase, dai resinstall la windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Si eu am avut problema asta. 1.Poate fi din cauza unor programe instalate pe calculator.(P.S:In cazul asta dezinstaleaza programele de care nu ai nevoie(programele necunoscute) 2.Undele site-uri de pe net au add-uri asa ca orice ai face nu le poti scoate.(Nu merge daca dai sa le inchizi am patit si eu: tot intram pe un site si erau niste reclame,le dadeam sa se inchida apareau iar....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Salut,cred ca toti ati avut problema asta,faza cu DNSUnlocker sau cand dau click pe ceva apare o reclama pe alta pagina. Am incercat tot felul de sugestii luate de pe net sau am instalat browsere diferite ( Firefox,Opera),dar fara efect.Am luat Plugin-ul ADBlock dar tot degeaba.Help va rog Salut. Problema este foarte des întâlnită în ultimul timp. Iti recomand un freeware de succes, AdwCleaner: https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaStHH da da eu is Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Salut. Pentru problema asta intri in PROGRAM FILS si cauti toate programele pe care tu nu le cunosti si le stergi. Intri in P.F uninstal la "operatorul tau" si delete, apoi il reinstalezi si mai intra dupa la setarile operatorului->> si dupa Setari si dupa EXTENSII, stergi tot de acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Consider ca problema a fost rezolvata. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts