Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

..

KS OriginaL

Recommended Posts

Salutare la toti.A sosit momentul ala in care ma las si eu de SAMP.Prin urmare voi face un Mega event de aproximativ de 6.000.000$.

Eventul cu numarul 1)Primu ajuns la mine castiga o masina te tip Turismo.

Eventul cu numarul 2)Primu care ma omoara castiga o masina de tip Sultan.

Eventul cu numarul 3)Primul care imi da SmS cu textul: -->Remember .Ks_original.<-- castiga o masina de tip Elegy.

Eventul cu numarul 4)Primu care imi da /w cu textul: Am castigat,castiga o casa in valoare de 1,600,000$

Si ultimul event.Primul care vine la mine cu o masina de tip Perenial cu /carplate ks_original,castiga bani cash,in suma de 800.000$

Nu m-am chinuit sa fac diferite ornamente,infrumusetari in acest topic deoarece nu vreau sa pierd timp.Eventul se va desfasura pe data de 20/12/2015 cand serverul va avea 1000/1000 jucatori.

Va doresc Succese la toti in castigarea premiilor.

Va doresc Sarbatori Fericite.

P.S:Rog un admin sa-mi accepte toate aceste eventuri.

Uite-l pe 100% ORIGINAL, ba, nu-ti da averea.. CE ROST ARE? BANII TAI MAN!

Cu acord administrator, care se obține foarte greu. În mod normal 50 k e limita. /n /report în game

Nu este adevarat. Am facut pe rpg3 event de 1kk cu acordul unui helper 2, nu vorbi daca nu sti.

Nu este adevarat. Am facut pe rpg3 event de 1kk cu acordul unui helper 2, nu vorbi daca nu sti.

Ești prost ? Despre RPG 1 vorbim acum, pe RPG 1 joacă cel cu initiativa, nu-mi zici tu mie regulamentul pe serverul ăsta, informeaza-te înainte să Vi aici.

Ești prost ? Despre RPG 1 vorbim acum, pe RPG 1 joacă cel cu initiativa, nu-mi zici tu mie regulamentul pe serverul ăsta, informeaza-te înainte să Vi aici.

Esti un om dea dreptul prost.

Sa-ti dovedesc ca sunt destept cedez aici.

Ciudat ca pe rpg1 anul trecut de craciun sa facaut event de 600,000$

Pe rpg2 acum 4 luni sa facut event SMS de 2,000,000$

Esti un om dea dreptul prost.

Sa-ti dovedesc ca sunt destept cedez aici.

Ciudat ca pe rpg1 anul trecut de craciun sa facaut event de 600,000$

Pe rpg2 acum 4 luni sa facut event SMS de 2,000,000$

Ba prost, singurele evenimente care sunt mai mari de 50k sunt cele organizate de admini, b-olimpics sau altele. De asemenea evenimentele sponsorizate de clanuri sau acceptate și organizate cu ajutorul adminilor, sau planificate cu mult timp înainte, http://forum.b-zone.ro/topic/277922-the-hunter-games-event-30th-june-2015-1900/ Un simplu jucător nu poate organiza un event mai mare de 50k (despre RPG 1 vorbesc). Noob

Ba prost, singurele evenimente care sunt mai mari de 50k sunt cele organizate de admini, b-olimpics sau altele. De asemenea evenimentele sponsorizate de clanuri sau acceptate și organizate cu ajutorul adminilor, sau planificate cu mult timp înainte, http://forum.b-zone.ro/topic/277922-the-hunter-games-event-30th-june-2015-1900/ Un simplu jucător nu poate organiza un event mai mare de 50k (despre RPG 1 vorbesc). Noob

Ba prostea, daca imi dai 300,000$ si fac event, la pariu ca imi accepta?

Ma pis pe logica ta ca esti prost de puti.

Eventurile cu premiul mai mare de 50.000$ au nevoie de acceptul unui admin 5+. Incetati cu cearta ca sa nu trecem la sanctiuni.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.