Jump to content

[B-Zone TV] Rappa - NRG-500 Stunts #1

R a p p a
 Share

Recommended Posts

@, Cine nu ar face o gramada de chestii doar sa faca +1?

@, Stim cu toti ca nu o sa se intample asta. :)) Te respect, dar si tu faci doar posturi pentru +1.

@@R a p p a, A iesit chiar foarte naspa. De ce? Pentru inceput claritatea e praf, adica cum sa filmezi in 360p? Pana si Bandicam-ul are setari de 720p, nici nu ai moduri, joci Default si mna, mie unul nu imi place, poate altora da. Totusi un mod de Yamaha parca ducea mai bine. Trebuia sa filmezi pe Movie ca acolo pot folosi acei BOTI, totusi puteai filma din mai multe unghiuri, nu doar cel care l-ai facut tu. Nu critic eu prea des filmuletele dar asta chiar nu imi place. #REMEMBER 360p

@@Daniel, degeaba filmeaza bandicam 720, 1080 daca in programul de editat dai pe 480 / 360 etc etc... Asta e faza..

Omu' poate nu stie si nu trebuie sa te iei rau de el.

Eu zic ca se descurca si chiar sunt interesante acestea.

Nu a facut video pentru COTM sa bage NPC sau moduri. Pur si simplu un video informativ, daca ii putem spune asa in care ne arata o parte din ceva stunt, ce stie el...

Data viitoare poate ca o sa bage si 720, vazand calitatea proasta de acum si asa inveti..

Numai uita-te la primul meu video din 2014, cand am invatat de /camera pe movie si Camtasia studio 8 360p si dupa l-am luat de pe YT cu 360 si l-am facut HD.. penibil, dar asa inveti :) .. Click

@@R a p p a, windows media player ? :))
Incearca macar un movie maker, este cel mai slab si totodata cel mai bun pentru incepatori..

@@R a p p a, ok, scuzele mele :D
Cand randezi dai pe HD Mp4 only ( up to 720p ) sau daca ai 1080 dai pe Full HD resolution 1080p si cand bagi video ai vazut ca iti apare "editing dimensions", acolo "width: 1920" si "height: 1080", care-i Full HD sau
"width: 1280" si "height: 720", care-i HD. Ori iti selectezi de acolo sa fie automat pentru YouTube, care este 720p.. Sper ca ai inteles.

Eu acum 1 an si ceva, din acest tutorial am invatat primul meu pas in camtasia.

https://www.youtube.com/watch?v=cOdMvwsXo2Y

Edited by MaDoXxX TV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.