Jump to content

[B-ZONE BATTLE] Mullah VS Phax

Matt
 Share

Recommended Posts

Votez V1.

Place border-ul, arată mai bine părerea mea pe 150 x 270, pattern-ul e genial.

Votezi V1 care este pe 150 x 250 însă spui că arată mai bine V2 care este pe 150 x 270?

Și , care este V1 și care este V2? Că nu se știe care cum votează.

Votez v2, a știut să aducă în evidență acele prăjituri prin a le reda o altă culoare, acel pattern e ok dar mai trebuie să scazi unpic din opacity părerea mea, border potrivit.

v1-acea bordură bleac, nașpa rău, acel pattern nu se vede bine .. ai aplicat prea mult blur pe partea din spate.

Votez lucrarea cu numarul 1, arata mult mai bine fata de a 2'a lucrare, asta a fost parerea mea, cel mai bun sa castige.

La lucrarea cu numarul 2 culoarea aceea nu isi are locul acolo.

Nu prea inteleg rolurile patternurilor aici. V1, pattern-ul nu are niciun Dumnezeu pe poza asta, dar imi place borderul.

V2, un pattern mai ok, dar nu inteleg de ce ai facut prajiturile din spate mov. Votez 2 numai din cauza patternului primei lucrari.

Votez v1 deoarece a reusit sa ofere mai multa culoare Stock-ului ( prajiturelelor ), mai luminoasa, ies in evidenta. Poate pattern-ul nu este potrivit dar se compenseaza.

v2 - Nu imi place ca ai facut in 2 culori prajiturelele deoarece in corcodanta cu DarkBlur-ul nu a iesit tocmai excelent.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.