Jump to content

[Portofoliu] Flavy Official

FlavyNr1
 Share

Recommended Posts

Blur slabut. Text praf. Foloseste si alte font-uri

1. Blur-ul ii mai bun decat toate blur-urile tale la un loc combinate.

2. Textul asa am vrut sa il pun ca arata bine asa mic, nu trebuie gigant.

3. Nu imi zici tu mie sa folosesc alte font-uri, stiu de ce am folosit acest font, pentru ca arata bine.

Stiu ca ai comentat pt +1 dar nu ma intereseaza, mergi la altul la portofoliu si comentezi nu mie.

1. Blur-ul ii mai bun decat toate blur-urile tale la un loc combinate.

2. Textul asa am vrut sa il pun ca arata bine asa mic, nu trebuie gigant.

3. Nu imi zici tu mie sa folosesc alte font-uri, stiu de ce am folosit acest font, pentru ca arata bine.

Stiu ca ai comentat pt +1 dar nu ma intereseaza, mergi la altul la portofoliu si comentezi nu mie.

Iar copii de astia . Nici nu mi-ai vazut portofoliu si deja imi zice ca eu sunt slab .

"1. Blur-ul ii mai bun decat toate blur-urile tale la un loc combinate." - Am un singur blur , si te asigur , nu se compara cu al tau.

Iar copii de astia . Nici nu mi-ai vazut portofoliu si deja imi zice ca eu sunt slab .

"1. Blur-ul ii mai bun decat toate blur-urile tale la un loc combinate." - Am un singur blur , si te asigur , nu se compara cu al tau.

Hai ca nu am chef sa ma cert cu tine, gurita mica si ciocu mic, nu vreau sa mi se inchida portofoliul doar ca vine un "destept" ca tine si are chef de cearta, ia hai, ti-am mai spus, mergi la altul sa te certi/comentezi.

Hai ca nu am chef sa ma cert cu tine, gurita mica si ciocu mic, nu vreau sa mi se inchida portofoliul doar ca vine un "destept" ca tine si are chef de cearta, ia hai, ti-am mai spus, mergi la altul sa te certi/comentezi.

Singur ai inceput. Am dat un sfat. Am facut eu pentru +1 dar nu am vorbit degeaba pentru ca am experienta in PS. Daca tu faci doar niste amarate de avatare,cu text praf, si te crezi zeu in PS e clar. Edited by Skellter

Singur ai inceput. Am dat un sfat. Am facut eu pentru +1 dar nu am vorbit degeaba pentru ca am experienta in PS. Daca tu faci doar niste amarate de avatare,cu text praf, si te crezi zeu in PS e clar.

Tu experienta ba? Tu ma? daca te tine hai acum un gfx battle, nu stau la povesti cu unu' ca tine, iti dau clasa si te pup.

Tu experienta ba? Tu ma? daca te tine hai acum un gfx battle, nu stau la povesti cu unu' ca tine, iti dau clasa si te pup.

=}}}}}}}} Daca aveai tu 2 ani experienta atunci nu erai asa de slab .

Hai battle ca esti pre increzut in tine . Eu am 2 ani experienta dar tu nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.